Egyéb kategória

Bella Hadid hatalmasat esett a Michael Kors-divatbemutatón

Bella Hadid a Michael Kors-divatbemutatón vonult, amikor a gravitációs erő legyőzte. Eddig elég cikis sztorinak indul, de a modell eséséről mégsem úgy beszélnek, hogy mekkora égés volt.

vous - 2016.09.15.
Bella Hadid hatalmasat esett a Michael Kors-divatbemutatón

Kiderült, Bella Hadid vérbeli profi. Egyrészt azért, mert a New Yorki-i divathéten, a Michael Kors-bemutatón annyira gyönyörű volt, hogy mindenkit elvarázsolt, másrészt pedig senki sem esik el olyan előkelően, mint ő. Igen, sajnos Balla Hadiddal is megtörtént a modellek rémálma, hatalmasat esett a kifutón. 

Szerencsére Bella nem szívta mellre a borulást, ami sokat segített abban, hogy mások se gúnnyal beszéljenek róla. Instagram-oldára feltöltött egy kisvideót a bemutatóról, amiben emojikkal csupán ennyit írt: 

Másodpercekkel az esés előtt

Objektum doboz

Így kell ezt csinálni!

bella hadid

Bella Hadid bugyitapaszban vonult a cannes-i vörös szőnyegen

Bella Hadid is megjelent Cannes-ban, de úgy, ahogy még senki az idei filmfesztiválon. Ő viselte eddig a legmerészebb ruhát, ráadásul úgy tűnik, a fehérneműt is otthon hagyta. A 19 éves Bella Hadid, Gigi Hadid húga, nem szégyenlősködött a 69. cannes-i filmfesztiválon. Egy tűzpiros, mélyen dekoltált, merészen felsliccelt Alexandre Vauthier ruhát viselt, amihez melltartót biztosan nem, de úgy tűnik, bugyit sem húzott.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.