Egyéb kategória

Disznózsír vagy vazelin? Szokatlan sminkben vonultak a modellek New Yorkban

Távol álljon tőlem, hogy túl vulgáris mondattal kezdjem ezt a cikket, de azért mégis. Ha láttatok már igazán durva pornófilm-befejezést, akkor hasonlóságot vélhettek felfedezni a felnőttfilmes színésznők arca és a Hood-modellek arca között. Bocsánat. A New York-i divathéten a márka modelljei furcsa kinézettel léptek a kifutóra.

vous - 2016.09.12.
Disznózsír vagy vazelin? Szokatlan sminkben vonultak a modellek New Yorkban

Most nem a ruhákról lesz szó, sokkal inkább a Hood divatmárka modelljeinek arcáról és hajáról. Nem is húzom az időt, így néztek ki:

Forrás:
Frazer Harrison/ AFP

Forrás:
Frazer Harrison / AFP

Forrás:
Frazer Harrison / AFP

Forrás:
Frazer Harrison / AFP

Hatalmas találgatásokkal indítottuk a hétfő reggelt: vajon mi lehet a modellek arcán? A következőkre jutottunk:

  • disznózsír
  • vazelin
  • annyira zsíros a hajuk, hogy lecsöpög az arcukra
  • a márka együttműködik az egyik legnagyobb pornósite-tal

Míg mi, hétköznapi lányok azon dolgozunk, hogy elkerüljük a fényes, zsíros arcbőrt, addig a Hood-modellek divatot csinálnak ebből. Az igazság az, hogy Inge Grognard sminkmester a M.A.C. egyik arcfény termékét vegyítette vazelinnel, és ezt a furcsa, nevetséges és igen undorító végeredményt kapta.

Bár a modellek arca inkább visszataszító, mint követendő, a hatás garantáltan nem maradt el. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.