Egyéb kategória

Néhány apró változtatás, és a ti szobátok lesz a legotthonosabb

Ráférne már egy kis átalakítás, változtatás a szobátokra, de soha nem kezdtek bele a bútorok mozgatása, a szőnyeg felcsavarása vagy a nehéz ágy arrébb rakása miatt? Nem is kell, hagyjatok csak mindent a helyén, és változtassatok más, apróbb dolgokon!

vous - 2016.09.11.
Néhány apró változtatás, és a ti szobátok lesz a legotthonosabb

Ahhoz, hogy a szobátok összhatása otthonos, meleget árasztó és kellemes legyen, nem kell nagy változtatásokba kezdenetek. A lényeg, tudjátok, mindig a részletekben van, ahogy az öltözködésetek során is. Hát miért lenne másképp, ha a lakberendezésről van szó? Fogadjatok meg pár tippet a PureWow szerzőjétől és tőlünk, hogy a tiétek legyen a legszebb szoba.

1. Cseréljétek ki a villanykörtéket!

Most nem az energiatakarékosság fontosságáról fogok nektek kiselőadást tartani, hanem a fényekről. Figyeljetek rá, hogy ne legyen túl erős és túlságosan fehér a lámpátokból eredő fény. A legjobb, ha a szaküzletben segítséget kértek, attól függően, hogy milyen lámpába szeretnétek az égőt. Részesítsétek előnyben a sárgás, melegebb fényt árasztó égőket, és máris barátibb lesz a szobátok.

Forrás:
pixabay.com

2. Párnák

Válasszatok olyan díszpárnákat, amik feldobják a szoba hangulatát. Színben passzoló, de világosabb árnyalatúak nem fognak elveszni az ágy szövetében, és a kényelem mellett csodás kiegészítői is lesznek a szobátoknak. A nyár végi kiárusításokon pedig nagyszerű darabokra bukkanhattok, anélkül hogy bankot kellene robbantanotok.

Forrás:
pexels

3. Takaró 

Ha már meguntátok a régi kanapétokat, és egy vagyonba kerülne kicserélni, újítsatok be egy hatalmas pihe-puha takarót, így sokkal olcsóbban és dizájnosabban megoldhatjátok a problémát. Az óriás takaró lehet az új huzat helyett, aztán egy kisebb plédet még a karfára tehettek, hogy az őszi és téli estéket bekuckózva tudjátok majd tölteni. 

Forrás:
pixabay.com

4. Növény

Nyugi, nem kell kétségbeesni, felnőtt nők vagytok, elbírtok egy szobanövénnyel. De azért biztosítsátok be magatokat, és a virágboltban kérjetek szárazságtűrő és strapabíró növényt. Higgyétek el, megtaláljátok a megfelelőt, csak keresni kell. A szobátok pedig egészen máshogy fog mutatni egy kis élettel benne. Nem is beszélve arról, hogy ha ezeket a növényeket szerzitek be, akkor az egészségeteknek is kedveztek.

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!