Egyéb kategória

Találjátok meg az ARANYÓRÁTOKAT – ekkor vagytok a legproduktívabbak!

A mai rohanó világban rengeteget dolgozunk, és igyekszünk helytállni minden fronton. Mégis, hányszor fordult már elő veletek, hogy hiába ültetek valami felett, egyszerűen alig haladtatok? Nos, ezért izgatja az emberek fantáziáját az a bizonyos „aranyóra”.

vous - 2016.09.10.
Találjátok meg az ARANYÓRÁTOKAT – ekkor vagytok a legproduktívabbak!

Létezik ugyanis az ember egyetlen napjában olyan 60 perc, amikor a legproduktívabb. Tudjátok, amikor csak úgy szállnak ki a kezeitek alól a befejezett munkák. Persze itt a sok millió forintos kérdés:

a nap melyik hatvan perce a legproduktívabb?

Nos, erre nektek kell megtalálnotok a választ, de a jó hír az, hogy a PureWow szerzője megtalálta a saját legproduktívabb aranyóráját, így elárulta, ti hogyan keressétek meg a tiéteket. Állítása szerint az övé hajnali öt és hat óra között van, azonban megéri neki annyival korábban felkelni, és azt a pár csésze koffeint sem bánja, mert cserébe gyorsan tud dolgozni.

Forrás:
pexels

Azt tanácsolja, keljetek fel egy héten keresztül egy órával korábban a megszokottnál, és egy hétig figyeljétek saját magatokat. Mindennap írjátok fel, hogy a nap melyik órájában érzitek magatokat legfáradtabbnak, és melyik órában a legfrissebbnek, legproduktívabbnak. Egy hét után kirajzolódik majd előttetek egy minta, és a leggyakrabban feljegyzett óra lesz a ti aranyórátok, azaz amikor a legfittebbek vagytok. Tudni szeretnétek, mi a legfittebb emberek titka? Itt megtudhatjátok!

Ha pedig megleltétek azt a hatvan percet, használjátok ki! Távolítsatok el mindent a közeletekből, kapcsoljátok ki a netet, és ne nézegessetek macskás videókat sem. Az az egy óra kizárólag a munkáé legyen, így gyorsabban haladtok majd a tennivalókkal.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.