Egyéb kategória

Megrendítő grafika: ilyen lehetetlen elvárásoknak kell megfelelnie egy nőnek

Ugye ismerős a helyzet, amikor már egy félórája álltok a szekrény előtt, és egyszerűen nem tudtok mit felvenni? Na persze nem azért, mert olyan kevés ruhátok lenne, egyszerűen mindegyik ellen van valami kifogásotok.

vous - 2016.09.09.
Megrendítő grafika: ilyen lehetetlen elvárásoknak kell megfelelnie egy nőnek

Az egyik túl zárt, a másik túl kivágott, de valójában teljesen mindegy, hogy mit vesztek fel, az emberek előítéleteivel így is, úgy is meg kell küzdenetek. Nagyon nehéz megtalálni az arany középutat, hiszen a szellős, szexibb darabokat viselő nők megkapják, hogy „túl kihívó vagy!”, de emellett pedig szerepelnek az elvárások között, hogy legyetek szexik, mutassátok meg, amitek van, legyetek büszkék magatokra!

Ahhoz, hogy a „túl kihívó” vádat elkerüljétek, inkább többet takaró ruhadarabokat húznátok? Na nem, ilyenkor sem jártok sokkal jobban, mert hiába bíztok többet mások képzeletére, könnyen lehet, hogy azzal vádolnak meg, hogy frigidek vagytok.  

Objektum doboz

Egy illusztrátort éppen ez a lehetetlen helyzet ihletett meg. Rajzán azt mutatja meg, milyen nehéz helyzetben vannak a nők napi szinten, nem mellesleg pedig nem csak annyit érnek és nem csak annyit jelentenek, amennyit mutatnak magukból. Sokkal több lakozik minden külsőség mögött, és úgysem lehet megfelelni minden ember elvárásának egyszerre.

De nem ezzel kell foglalkozni, hanem arra figyelni, hogy a szett, amit viseltek, számotokra legyen tökéletes, legyen az egy hasig kivágott ruha vagy egy tetőtől talpig fedő öltözet.

Ajánlott cikkek