Egyéb kategória

Lehetséges: felső leggingsből egy nyisszantással

Új ruhákért nem kelll feltétlenül a butikokba rohanni, elég csak a neten körbenézni, de nem a webshopokban. Kalandozzatok a vloggerek csatornáin!

vous - 2016.09.06.
Lehetséges: felső leggingsből egy nyisszantással

A Handmania nevű DIY oldalon remek tippeket kaphattok, engem viszont a hogyan készítsünk leggingsből crop topot varázsolt el. Ha meguntátok az egyik leggingseteket, mondjuk egy egyszerű feketét, akkor bátran kísérletezzetek, és varázsoljatok belőle menő crop topot

crop top

Hordjátok felső nélkül a melltartótokat! – Megvan a legvagányabb nyári trend, használjátok még ki!

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy mostantól viseljétek bátran felső nélkül a melltartótokat? Oké, itt most nem a csipkés fehérneműtökre gondolok, hanem a nyár egyik legújabb őrületére, a bandeau-ra. Ez a felső ugyanis pont annyit takar, mint egy cicifix vagy egy bikini, mégsem túlságosan kihívó. Ti bevállalnátok?

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Amire szükségetek lesz:

  • leggings
  • olló

ENNYI 

Csupán egy mozdulattal csinálhattok a leggingsből crop topot, szóval akár azonnal neki is állhattok. Hajtsátok félbe a nadrágot, az ülepét pedig vágjátok be félkör alakban. A cicanadrág gumis derak lesz a top vége, a szára pedig az ujja. Kész is a menő crop top!

Objektum doboz

Írjátok meg, hogyan sikerült!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!