Egyéb kategória

Lehetséges: felső leggingsből egy nyisszantással

Új ruhákért nem kelll feltétlenül a butikokba rohanni, elég csak a neten körbenézni, de nem a webshopokban. Kalandozzatok a vloggerek csatornáin!

vous - 2016.09.06.
Lehetséges: felső leggingsből egy nyisszantással

A Handmania nevű DIY oldalon remek tippeket kaphattok, engem viszont a hogyan készítsünk leggingsből crop topot varázsolt el. Ha meguntátok az egyik leggingseteket, mondjuk egy egyszerű feketét, akkor bátran kísérletezzetek, és varázsoljatok belőle menő crop topot

crop top

Hordjátok felső nélkül a melltartótokat! – Megvan a legvagányabb nyári trend, használjátok még ki!

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy mostantól viseljétek bátran felső nélkül a melltartótokat? Oké, itt most nem a csipkés fehérneműtökre gondolok, hanem a nyár egyik legújabb őrületére, a bandeau-ra. Ez a felső ugyanis pont annyit takar, mint egy cicifix vagy egy bikini, mégsem túlságosan kihívó. Ti bevállalnátok?

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Amire szükségetek lesz:

  • leggings
  • olló

ENNYI 

Csupán egy mozdulattal csinálhattok a leggingsből crop topot, szóval akár azonnal neki is állhattok. Hajtsátok félbe a nadrágot, az ülepét pedig vágjátok be félkör alakban. A cicanadrág gumis derak lesz a top vége, a szára pedig az ujja. Kész is a menő crop top!

Objektum doboz

Írjátok meg, hogyan sikerült!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.