Egyéb kategória

Lehetséges: felső leggingsből egy nyisszantással

Új ruhákért nem kelll feltétlenül a butikokba rohanni, elég csak a neten körbenézni, de nem a webshopokban. Kalandozzatok a vloggerek csatornáin!

vous - 2016.09.06.
Lehetséges: felső leggingsből egy nyisszantással

A Handmania nevű DIY oldalon remek tippeket kaphattok, engem viszont a hogyan készítsünk leggingsből crop topot varázsolt el. Ha meguntátok az egyik leggingseteket, mondjuk egy egyszerű feketét, akkor bátran kísérletezzetek, és varázsoljatok belőle menő crop topot

crop top

Hordjátok felső nélkül a melltartótokat! – Megvan a legvagányabb nyári trend, használjátok még ki!

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy mostantól viseljétek bátran felső nélkül a melltartótokat? Oké, itt most nem a csipkés fehérneműtökre gondolok, hanem a nyár egyik legújabb őrületére, a bandeau-ra. Ez a felső ugyanis pont annyit takar, mint egy cicifix vagy egy bikini, mégsem túlságosan kihívó. Ti bevállalnátok?

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Amire szükségetek lesz:

  • leggings
  • olló

ENNYI 

Csupán egy mozdulattal csinálhattok a leggingsből crop topot, szóval akár azonnal neki is állhattok. Hajtsátok félbe a nadrágot, az ülepét pedig vágjátok be félkör alakban. A cicanadrág gumis derak lesz a top vége, a szára pedig az ujja. Kész is a menő crop top!

Objektum doboz

Írjátok meg, hogyan sikerült!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.