Egyéb kategória

A legjobb fogások szingliknek: egyedülálló tippek, ha épp nem egy falkára főzünk

Természetesen nem csak szingliknek jöhetnek jól a praktikus, kiadós, kevés alapanyagból és gyorsan elkészíthető receptek. De tény, hogy magunkban, magunknak nem pepecselünk hosszan és sokféle alapanyagból, főleg akkor, ha a vacsorakészítés alatt nincs kivel megbeszélni a nap történéseit. Ötletek gyors és finom fogásokhoz!

vous - 2021.05.16.
A legjobb fogások szingliknek: egyedülálló tippek, ha épp nem egy falkára főzünk
Receptek 1 személyre

Receptek 1 személyre
Forrás:
Alexandra

Hazaérünk későn és fáradtan, jólesne valami házias és meleg étel, nem mélyhűtött, hanem igazi és fűszeres, de se energia, se idő egy bonyolultabb konyhai manőverre.

Jó hírünk van: 15 perc alatt is lehet egészségeset és finomat varázsolni, ennyit mindenki megérdemel!

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, kevés és jól eltartható alapanyagokra azért szükség van minden konyhában, és persze frissekre is, ha a salátákat kedveljük, de ezek a receptek alapfelkészültséggel és egy kis piacos vagy zöldséges frissítéssel kiegészítve bármikor hipp-hopp elkészíthetőek.

A legkézenfekvőbb választás a tészta: kiadós és egyszerű, legyen az olaszos carbonara, magyaros krumplis tészta, kínai pirított zöldséges tészta. Lehet olaszos és mediterrán is, cukkinivel vagy tartalmasabb változatban tonhallal.

étrend

Ilyen a fiatal lányok étrendje a valóságban – A VOUS-lányok dietetikushoz fordultak

„Aki azt gondolná, hogy egy női magazinnál mindenki patentül nyomja az aktuális diétaőrületet, az most csalódni fog. A VOUS négy szerzője arra vállalkozott, hogy minden sallang és önámítás nélkül megmutassa a zord valóságot: hogy néz ki négy fiatal dolgozó lány értrendje a hétköznapokban, s milyen küzdelmes szimplán egészségtudatosan, de még egészségtelenül is táplálkozni.”

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A cikk itt még nem ér véget! A folytatáshoz kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Hámori Zsófia
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.