Egyéb kategória

A legjobb fogások szingliknek: egyedülálló tippek, ha épp nem egy falkára főzünk

Természetesen nem csak szingliknek jöhetnek jól a praktikus, kiadós, kevés alapanyagból és gyorsan elkészíthető receptek. De tény, hogy magunkban, magunknak nem pepecselünk hosszan és sokféle alapanyagból, főleg akkor, ha a vacsorakészítés alatt nincs kivel megbeszélni a nap történéseit. Ötletek gyors és finom fogásokhoz!

vous - 2021.05.16.
A legjobb fogások szingliknek: egyedülálló tippek, ha épp nem egy falkára főzünk
Receptek 1 személyre

Receptek 1 személyre
Forrás:
Alexandra

Hazaérünk későn és fáradtan, jólesne valami házias és meleg étel, nem mélyhűtött, hanem igazi és fűszeres, de se energia, se idő egy bonyolultabb konyhai manőverre.

Jó hírünk van: 15 perc alatt is lehet egészségeset és finomat varázsolni, ennyit mindenki megérdemel!

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, kevés és jól eltartható alapanyagokra azért szükség van minden konyhában, és persze frissekre is, ha a salátákat kedveljük, de ezek a receptek alapfelkészültséggel és egy kis piacos vagy zöldséges frissítéssel kiegészítve bármikor hipp-hopp elkészíthetőek.

A legkézenfekvőbb választás a tészta: kiadós és egyszerű, legyen az olaszos carbonara, magyaros krumplis tészta, kínai pirított zöldséges tészta. Lehet olaszos és mediterrán is, cukkinivel vagy tartalmasabb változatban tonhallal.

étrend

Ilyen a fiatal lányok étrendje a valóságban – A VOUS-lányok dietetikushoz fordultak

„Aki azt gondolná, hogy egy női magazinnál mindenki patentül nyomja az aktuális diétaőrületet, az most csalódni fog. A VOUS négy szerzője arra vállalkozott, hogy minden sallang és önámítás nélkül megmutassa a zord valóságot: hogy néz ki négy fiatal dolgozó lány értrendje a hétköznapokban, s milyen küzdelmes szimplán egészségtudatosan, de még egészségtelenül is táplálkozni.”

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A cikk itt még nem ér véget! A folytatáshoz kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Hámori Zsófia
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.