Egyéb kategória

4 baki, amit minden lány elkövet, ha bókolnak neki

Mivel „csajból vagyunk”, szoktunk bókokat kapni. De nem mindannyian kezeljük ugyanúgy a pozitív szavakat. Vannak, akik örülnek a dicséretnek, mások inkább elhessegetik a magasztaló szavakat, és tagadják, hogy az adott napon például csinosak lennének. És persze ott vannak azok, akik irtó zavarba jönnek...

vous - 2022.01.08.
4 baki, amit minden lány elkövet, ha bókolnak neki

Nem kezeljük egyformán a kritikákat, így nem csoda, ha különbözőképpen reagálunk a dicséretekre is. Ha elegetek van abból, hogy folyamatosan hülyén viselkedtek ilyenkor, akkor itt az ideje változtatni! A PureWow szerint az alábbi négy bakit NE kövessétek el, ha éppen ti vagytok a pozitív szavak áldozatai. 

1. Azt hiszitek, nem gondolják komolyan

Na de lányok, ne legyetek ennyire kishitűek! Ha valaki megdicséri a munkátokat vagy esetleg a hajatokat, köszönjétek meg szépen, és örüljetek, hogy ezen a napon is történt valami jó!

Objektum doboz

2. Hátsó szándéka van a dicséretnek

Úgy gondoljátok, hogy dicséretek nem hullanak az égből konfetti módjára, így biztos, hogy van valami hátsó szándéka annak, aki valamiért pozitívan viszonyul hozzátok. Ne legyetek ennyire gyanakvóak, mert sosem fogtok megbízni senkiben! Ha pedig folyamatosan elhárítjátok mások pozitív hozzáállását, egy idő után senki nem fog hozzátok közeledni, nemhogy megdicsérni.

3. Zavarba jöttök

Ha elpirultok, és kicsit elfordultok a dicsérő mellől, azzal azt jelzitek felé, hogy nem hiszitek el a szavait, vagy hogy túlzottan fontos nektek az illető véleménye. Ha pedig még ki is mondjátok, hogy nincs igaza, akkor azzal saját magatokat becsülitek alá mások előtt.

Objektum doboz

4. Bebizonyítjátok, hogy nincs igazuk

Az előző pontot a legnegatívabban azzal tudjátok fokozni, hogy még azt is bebizonyítjátok, hogy nem helytállóak a pozitív szavak. Ha valaki elismeri a munkátokat, ne jöjjetek azzal, hogy „de hát ti is hibáztatok itt és itt…”, és ne hozzátok fel azt a fiú előtt, hogy azért nincs igaza, mert súlyfeleslegtől vagy bőrhibáktól szenvedtek.

Ajánlott cikkek