Egyéb kategória

Az ősz legcsajosabb hajtrendje: itt a rózsaarany ombre!

Ahogy beköszönt az ősz, ismét gyönyörű színekbe borul a természet és a friss zöld helyett megjelenik a romatikus vörös, réz, arany és barna színek keveréke. Merítsetek belőle ihletet ti is és a hajatokat fessétek a legújabb trend szerint rózsaaranyra!

vous - 2016.09.01.
Az ősz legcsajosabb hajtrendje: itt a rózsaarany ombre!

Igen, már megint az a bizonyos rosegold, amit annyira szeretünk. Nemcsak a körmötök és a koktélotok lehet rózsaarany színű, hanem a hajatokat is ragyogóvá varázsolhatja. Az ombre és balayage technikával készült hajak népszerűsége és szépsége töretlen a mai napig. Az egyszerű barnából szőkére világosodótól kezdve a szivárványhajakig mind elvarázsol minket. De mostantól már a legcsajosabb színt is a hajatokra festethetitek és rosegoldban tündökölhettek–- ráadásul ombre verzióban. Valószínűleg nem egy rövid folyamat, amíg eléri a fodrászotok ezt a színt, de a képek alapján mindent megér az eredmény. És tudjátok, a türelem rózsát(aranyat) terem!

rosegold

Elrabolta a szívünket a rózsaszín 2.0 – Nagy Sándor is a rózsaaranyat választotta volna

A színforradalom hivatalosan is kezdetét vette. A legaktívabb forradalmár pedig kétségkívül a rózsaarany, rosegold vagy rozéarany, kinek hogy tetszik. Ha ez a szín történelmi személyiség lenne, akkor Nagy Sándor nevét kapná. A rosegold egy igazi hódító. Olyannyira, hogy a VOUS-lányok szívét is hamar elrabolta.

Nézzétek csak, milyen jól néz ki a rózsaarany-ombre a hajatokon!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek