Egyéb kategória

Ezt a férfit keresi a rendőrség a Nyíregyházán elkövetett gyilkosság miatt

A rendőrség az 54 éves, román dr. Stamatiu Dant keresi a szerdán elkövetett nyíregyházi gyilkosság miatt.

vous - 2016.09.01.
Ezt a férfit keresi a rendőrség a Nyíregyházán elkövetett gyilkosság miatt

A Police.hu adatai alapján a képen látható dr. Stamatiu Dan 54 éves román állampolgár szerda délután egy nyíregyházi családi házban lőtte le az ottlakó házaspárt. Az asszony az őt ért lövés következtében a helyszínen életét vesztette, férje életveszélyesen megsebesült. Az elkövető a gyilkosság után egy szürke, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia Loggia típusú személygépkocsival ismeretlen helyre menekült.

„A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható személy jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén."

Dr. Stamatiu Dan

Dr. Stamatiu Dan
Forrás:
Police.hu

Blikk egyébként úgy tudja, hogy a férfi a sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórházban dolgozott. A szintén az egészségügyben dolgozó áldozat állítólag többször visszautasította a férfi közeledését, ezért azt sem zárják ki, hogy a férfi féltékenységből ölt.

Ajánlott cikkek