Egyéb kategória

Király Gábor után Cristiano Ronaldo is fontos kitüntetést kapott

Csütörtök este Monacóban eldőlt, ki kivel néz farkasszemet a jövő hónapban kezdődő Bajnokok Ligája csoportköreiben. Az est végén pedig az is kiderült, hogy a szakmai zsűri kit talált az európai szövetség legjobb játékosának.

vous - 2016.08.26.
Király Gábor után Cristiano Ronaldo is fontos kitüntetést kapott

Eldőlt a 2016/2017-es BL-szezon csoportkörének felállása, a lottóhúzáshoz hasonlító sorsolás után 8 csoportba 4-4 csapat került, az első mérkőzésre pedig szeptember harmadik hetében kerül majd sor.

Tegnap beszámoltunk arról, hogy az Év védése címet az UEFA közönségszavazásán a mi mackónadrágos, magyar kapusunk, Király Gábor kapta, de a legszebb gólról is döntöttek. Igaz, az a találat már nem az Eb-n, hanem a BL előző szezonjában érte a hálót. A szavazók itt végső győztesként az argentin válogatottól visszavonult Lionel Messit választották.

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

A legnagyobb izgalmak azonban még csak ezután következtek, az est végén már nem a közönség, hanem a szakmai zsűri szava döntött arról, hogy ki kapja az UEFA Év játékosa címet. Három világhírű focista, az Eb-győztes Cristiano Ronaldo, a BL-győztes Gareth Bale, valamint a tavalyi aranylabdás Antoine Griezmann között dőlt el a végeredmény. A nyertes pedig nem más, mint… DOBPERGÉS! … – az általunk „Hiszti Kirsztiként” is emlegetett – Cristiano Ronaldo!

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség
marozsán dzsenifer női focista

Egy magyar lányért is szoríthattunk

A női focisták között is megtartották ugyanezt a szavazást, és fontos kiemelni, hogy a három jelölt egyike a magyar származású, német válogatott futballozó Marozsán Dzsenifer volt. A végső győztes azonban sajnos nem ő, hanem a francia Ada Hegerberg lett. Mi így is nagyon büszkék vagyunk a budapesti születésű lányra, hisz már az hatalmas érdem, hogy bekerült az esélyesek közé.

  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.