Egyéb kategória

Király Gábor után Cristiano Ronaldo is fontos kitüntetést kapott

Csütörtök este Monacóban eldőlt, ki kivel néz farkasszemet a jövő hónapban kezdődő Bajnokok Ligája csoportköreiben. Az est végén pedig az is kiderült, hogy a szakmai zsűri kit talált az európai szövetség legjobb játékosának.

vous - 2016.08.26.
Király Gábor után Cristiano Ronaldo is fontos kitüntetést kapott

Eldőlt a 2016/2017-es BL-szezon csoportkörének felállása, a lottóhúzáshoz hasonlító sorsolás után 8 csoportba 4-4 csapat került, az első mérkőzésre pedig szeptember harmadik hetében kerül majd sor.

Tegnap beszámoltunk arról, hogy az Év védése címet az UEFA közönségszavazásán a mi mackónadrágos, magyar kapusunk, Király Gábor kapta, de a legszebb gólról is döntöttek. Igaz, az a találat már nem az Eb-n, hanem a BL előző szezonjában érte a hálót. A szavazók itt végső győztesként az argentin válogatottól visszavonult Lionel Messit választották.

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

A legnagyobb izgalmak azonban még csak ezután következtek, az est végén már nem a közönség, hanem a szakmai zsűri szava döntött arról, hogy ki kapja az UEFA Év játékosa címet. Három világhírű focista, az Eb-győztes Cristiano Ronaldo, a BL-győztes Gareth Bale, valamint a tavalyi aranylabdás Antoine Griezmann között dőlt el a végeredmény. A nyertes pedig nem más, mint… DOBPERGÉS! … – az általunk „Hiszti Kirsztiként” is emlegetett – Cristiano Ronaldo!

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség
marozsán dzsenifer női focista

Egy magyar lányért is szoríthattunk

A női focisták között is megtartották ugyanezt a szavazást, és fontos kiemelni, hogy a három jelölt egyike a magyar származású, német válogatott futballozó Marozsán Dzsenifer volt. A végső győztes azonban sajnos nem ő, hanem a francia Ada Hegerberg lett. Mi így is nagyon büszkék vagyunk a budapesti születésű lányra, hisz már az hatalmas érdem, hogy bekerült az esélyesek közé.

  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.