Egyéb kategória

Katalin hercegné duplázása: ismét ragyogott kék virágos ruhájában

Katalin hercegnétől már megszokhattuk, hogy egyszerűen mindig tökéletesen jelenik meg a rendezvényeken. Az sem ritka azonban, hogy a legszebb ruháit többször is viseli. Most is ez történt és mi újra beleszerettünk kék virágokkal díszített ruhájába.

vous - 2016.08.25.
Katalin hercegné duplázása: ismét ragyogott kék virágos ruhájában

Annak ellenére, hogy stylistok is segítik és akármilyen ruhát megvehetne Katalin hercegné, nem él vissza a „hatalmával”. Többször is ugyanabban a ruhában jelent már meg egy-egy eseményen, ami számunkra bebizonyította, hogy ő is igazi nő, mert ugyanúgy a szívéhez tud nőni néhány ruhadarab, mint nekünk.

A legújabb ilyen eset szerdán történt, amikor a mentális egészség fontosságára hívták fel a figyelmet, egy fehér, térd fölé érő ruhában jelent meg, amit kék virágok díszítettek. 

Objektum doboz

Ugyanebben a ruhában járt 2014-ben Ausztráliában is:

Forrás:
AFP

A kék-fehér LK Bennett ruha akkor 245 fontba került, ami kb. 89.000 Ft. A ruhát kék cipővel párosította, most azonban inkább egy csodás nude magas sarkúval egészítette ki a szettet. Nekünk nagyon bejön mindkét variáció, nem csodáljuk, hogy Katalin sem hajlandó megválni tőle.

Forrás:
AFP

És hogy mikor duplázott még a hercegné? Legutóbb egy szuper piros kosztümöt vett elő újra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.