Egyéb kategória

Kenderesi Tomi még csak most ért haza, de máris félmeztelenre vetkőzött

Hazatértek Rióból az olimpikonjaink, akik készségesen találkoztak a szurkolókkal a SYMA Csarnokban. Én pedig máris Kenderesi Tomi mellett találtam magam, aki egy rövid időre itt is megszabadult a pólójától...

vous - 2016.08.24.
Kenderesi Tomi még csak most ért haza, de máris félmeztelenre vetkőzött

Ma végre itthon köszönthettük a Rióból hazatérő magyar olimpiai csapatot. A SYMA Csarnokban szerda délelőtt bárki találkozhatott Hosszú Katinkával és férjével, Shane Tusuppal, Szász Emesével, Kozák Danutával, Szilágyi Áronnal, Cseh Lászlóval és a többi sportolóval, akikre mind nagyon büszkék lehetünk. Bevallom, egytől egyig csodálom őket és még inkább belopták magukat a szívembe, mikor láttam, milyen készségesek és türelmesek voltak a kimerítő versenyek és hosszú út után.

A tiszteletükre szervezett rendezvény közvetlen volt, még a hatalmas embertömeg ellenére is. Lufik, konfettik és magyar színekben pompázó rajongótábor díszítette a termet. Minden olimpikont kifaggatták jövőbeli terveiről, így elmondhatjuk, hogy valamennyien nagyon szeretnének kijutni a következő olimpiára is, ami Tokióban lesz.

Hosszú Katinkáról ismét bebizonyosodott, hogy megállíthatatlan, hisz még csak most jött haza, de ezer százalékra mondta, hogy ma is lemegy úszni. Holnap pedig célba veszi kedvesével és egyben edzőjével Párizst. Sőt, Somfai Péter is nemsokára hatalmas ünneplésbe kezd, hisz párja holnapra van kiírva harmadik kislányukkal. 

Forrás:
Nagy Szandra

Forrás:
Nagy Szandra

Aztán valahol a csillámporon túl megláttam az egyik legnagyobb tömeget a teremben, találjátok ki, kivel akart mindenki szelfit készíteni? Naná, hogy sajtburger-lelkitársammal, Kenderesi Tamással!

Khm, gondolom, senki nem vet meg, ha azt mondom, hogy én is beálltam a sorba. Tomi mindenkivel beszélt pár szót, segített képet készíteni és szorgalmasan osztogatta az autogramokat is.

Aztán egy lány megkérdezte, hogy nem venné-e le a felsőjét, mire Tomi: „Ez most komoly?” Értette a poént, egy fél pillanat alatt lekerült a felső. Gyorsan szelfizetem is vele egyet, persze csak azért, hogy nektek elhozzam. LOL.

Forrás:
Nagy Szandra

Sőt, mintha a virágcsokor mellett két sajtburger is megbújt volna az ajándékai között:

Forrás:
Nagy Szandra

Üdv ismét itthon, olimpikonok, pihenjetek sokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!