Egyéb kategória

Minden, amit tudni lehet a Gyilkos elmék sztárjának kirúgásáról

A Gyilkos elmék rajongói – velem együtt – totálisan kiakadtak, amikor kiderült, hogy az egyik főszereplőt, az Aaron Hotchnert alakító Thomas Gibsont kirúgták a sorozatból. Az még inkább sokkoló, hogy a színésznek azért kellett távoznia, mert megrugdosta az egyik írót. Érthetetlen, de rakjuk csak össze a puzzle-t, adjuk ki a profilt.

vous - 2016.08.16.
Minden, amit tudni lehet a Gyilkos elmék sztárjának kirúgásáról

A Gyilkos elmék rajongói teljesen fellázadtak, és petíciót írtak a CBS tévécsatornának, hogy hozzák vissza Hotchner ügynököt a sorozatba, sőt megfenyegették a tévétársaságot, hogy bojkottálni fogják a sorozatot, ha kedvenc profilozójuk nem tér vissza. A kérés teljesen jogos, ettől függetlenül, amit Thomas Gibson tett, felfoghatatlan. Mint már megírtam nektek, a színész összeveszett a sorozat egyik írójával, a vita közepette pedig lábon rúgta. Ekkor azonnali hatállyal kirúgták a Gyilkos elmékből. Az elszánt rajongók szerint nem a kirugás a legjobb módja az ügy lerendezésének, így mindent megtesznek, hogy újra lássák képernyőn a kedvencüket. 

Thomas Gibson megható szavakkal búcsúzott:

Szeretem a Gyilkos elméket, a szívem-lelkem beletettem az elmúlt 12 évben. Azt reméltem, hogy ott lehetek majd, amikor vége lesz, ez sajnos nem lehetséges. Szeretnék köszönetet mondani az íróknak, gyártóknak, színészeknek, az elképesztő stábnak, és ami a legfontosabb, a legjobb rajongóknak, akiket egy sorozat valaha is remélhet.

Objektum doboz

A 11. évad véget ért, és bár lesz folytatás, kérdés, hogy Hotchner ügynökkel vagy nélküle. Bánatomra nagyon úgy tűnik, hogy nélküle. Fejlemény még nincs az ügyben, viszont a Popsugar összegyűjtött mindent, amit eddig tudni lehet a drámáról.

  • Thomas Gibsont a botrány előtt két héttel felfüggesztette a gyártó pontosan ilyen összeférhetetlenségek miatt. A kirúgását már nem egy konfliktus előzte meg, a tettlegesség csak hab volt a tortán. Azonban arról is olvasni lehetett, hogy a színész valójában csak önvédelemből „támadt”.
  • A színészt 2013-ban ittas vezetésért letartóztatták.
  • Thomas Gibson állítólag ügyvédekhez fordult a kirúgása után, és pert indított a show készítői ellen.
  • Színésztársa, Shemar Moore, aki szintén nem tagja már a csapatnak, az ügy kirobbanása után egy Insta-videót töltött fel, (amit azóta már törölt), amiben a következőket mondta: 

A pletyka igaz. Én csak annyit mondok: hiszek a karmában.

  • A sorozat készítői egyelőre semmit sem árulnak el a folytatásról. Nem lehet tudni, hogy Aaron Hotchner karaktere meghal vagy egyszerűen csak távozik a FBI viselkedés-kutató egységétől. Minden kiderül a 12. évadban, aminek amerikai premierdátuma szeptember 28. 
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.