Egyéb kategória

Minden, amit tudni lehet a Gyilkos elmék sztárjának kirúgásáról

A Gyilkos elmék rajongói – velem együtt – totálisan kiakadtak, amikor kiderült, hogy az egyik főszereplőt, az Aaron Hotchnert alakító Thomas Gibsont kirúgták a sorozatból. Az még inkább sokkoló, hogy a színésznek azért kellett távoznia, mert megrugdosta az egyik írót. Érthetetlen, de rakjuk csak össze a puzzle-t, adjuk ki a profilt.

vous - 2016.08.16.
Minden, amit tudni lehet a Gyilkos elmék sztárjának kirúgásáról

A Gyilkos elmék rajongói teljesen fellázadtak, és petíciót írtak a CBS tévécsatornának, hogy hozzák vissza Hotchner ügynököt a sorozatba, sőt megfenyegették a tévétársaságot, hogy bojkottálni fogják a sorozatot, ha kedvenc profilozójuk nem tér vissza. A kérés teljesen jogos, ettől függetlenül, amit Thomas Gibson tett, felfoghatatlan. Mint már megírtam nektek, a színész összeveszett a sorozat egyik írójával, a vita közepette pedig lábon rúgta. Ekkor azonnali hatállyal kirúgták a Gyilkos elmékből. Az elszánt rajongók szerint nem a kirugás a legjobb módja az ügy lerendezésének, így mindent megtesznek, hogy újra lássák képernyőn a kedvencüket. 

Thomas Gibson megható szavakkal búcsúzott:

Szeretem a Gyilkos elméket, a szívem-lelkem beletettem az elmúlt 12 évben. Azt reméltem, hogy ott lehetek majd, amikor vége lesz, ez sajnos nem lehetséges. Szeretnék köszönetet mondani az íróknak, gyártóknak, színészeknek, az elképesztő stábnak, és ami a legfontosabb, a legjobb rajongóknak, akiket egy sorozat valaha is remélhet.

Objektum doboz

A 11. évad véget ért, és bár lesz folytatás, kérdés, hogy Hotchner ügynökkel vagy nélküle. Bánatomra nagyon úgy tűnik, hogy nélküle. Fejlemény még nincs az ügyben, viszont a Popsugar összegyűjtött mindent, amit eddig tudni lehet a drámáról.

  • Thomas Gibsont a botrány előtt két héttel felfüggesztette a gyártó pontosan ilyen összeférhetetlenségek miatt. A kirúgását már nem egy konfliktus előzte meg, a tettlegesség csak hab volt a tortán. Azonban arról is olvasni lehetett, hogy a színész valójában csak önvédelemből „támadt”.
  • A színészt 2013-ban ittas vezetésért letartóztatták.
  • Thomas Gibson állítólag ügyvédekhez fordult a kirúgása után, és pert indított a show készítői ellen.
  • Színésztársa, Shemar Moore, aki szintén nem tagja már a csapatnak, az ügy kirobbanása után egy Insta-videót töltött fel, (amit azóta már törölt), amiben a következőket mondta: 

A pletyka igaz. Én csak annyit mondok: hiszek a karmában.

  • A sorozat készítői egyelőre semmit sem árulnak el a folytatásról. Nem lehet tudni, hogy Aaron Hotchner karaktere meghal vagy egyszerűen csak távozik a FBI viselkedés-kutató egységétől. Minden kiderül a 12. évadban, aminek amerikai premierdátuma szeptember 28. 
Ajánlott cikkek