Egyéb kategória

Egy pantalló, ami öltöztet – Bora baba gardróbja

Néha nem kell több egy stílusos szetthez, mint egy feltűnő, mintás pantalló. Bora baba megmutatja, neki milyen van!

vous - 2016.08.16.
Egy pantalló, ami öltöztet – Bora baba gardróbja
Bora baba gardróbja logó

Bora baba gardróbja, 25. rész

  • Baba kora: 6–12 hónap
  • Időjárás: nyári meleg
  • Probléma: mivel dobjunk fel egy egyszerű szettet?

A Bora baba gardróbja további részeit ide kattintva nézhetitek meg. 

Nyáron a nagy melegben a legszuperebbek az egyszerű, szellős szettek. Nem kell semmit túlvariálni, sok darabot a babára aggatni. Ha stílusos akar lenni a gyerkőc, akkor az egyszerű felsőt feltűnő mintás pantallóval párosítsuk. Tapasztalatból mondom, pantallót varrni nem nagy ördöngösség, ezt a fánkosat is én készítettem.

Forrás:
Séllei Lilla

A teljes szett:

  • baba: DIY Márti mami
  • fánkos leggings: DIY anya
  • fehér atléta: F&F
  • pink szandi: ajándék a Kanári-szigetekről
Lilla és Bora

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.