Egyéb kategória

„A rák nem állíthat meg abban, hogy hercegnőnek érezzem magam” – gyönyörű fotót posztolt egy beteg lány

Ez a 17 éves fiatal lány Andrea Sierra Salazar. Gyönyörű. Februárban azonban fenekestől felfordult az élete, mikor talált egy csomót a nyakán és rákot diagnosztizáltak nála. 

vous - 2016.08.16.
„A rák nem állíthat meg abban, hogy hercegnőnek érezzem magam” – gyönyörű fotót posztolt egy beteg lány

Ez pedig azt jelentette, hogy Andreának ki kell hagyni az iskolát a kórházi kezelések miatt – írja a Hello Giggles. Az anyukája azt javasolta neki, hogy ha már így alakult, a sok szabadidejét töltse azzal, amit igazán szeret és koncenráljon a hobbijára, a modellkedésre.

Objektum doboz

De a kemoterápia miatt szép lassan kezdte elveszteni a haját… Andrea így emlékezett vissza a szomorú pillanatra:

A kemoterápia előtt nagyon magabiztos voltam, de amikor elkezdett kihullani a hajam és belenéztem a tükörbe, már nem éreztem magam annak.

Andrea kezdetben azt érezte, hogy nem tudna modellkedni paróka nélkül.

Nem éreztem magamat elég magabiztosnak ahhoz, hogy paróka nélkül vállaljam a fotózást, de rájöttem, hogy nem kell szégyellnem azt, ahogy kinézek, hanem büszkének kell rá lennem. 

Így Gerardo Garmendia elkészítette róla a képeket. Paróka nélkül. Az elképesztő fotókhoz pedig azt írta, hogy a rák nem állíthatja meg abban, hogy hercegnőnek érezze magát. Gyönyörű!

Objektum doboz

Az internet persze imádta a képeket, rengeteg emberhez eljutottak, több mint százezren megosztották a fotókat. Bár Andrea ennek nagyon örült, azt mondta a fotókkal igazából csak az volt a célja, hogy visszaadja azoknak a kislányoknak az önbizalmukat, akiket nap mint nap lát a kórházban.

Azt akartam, hogy tudják, a fizikai tulajdonságok nem határozzák meg, hogy kik vagyunk, mert ami igazán számít, az a belső szépség.

Ajánlott cikkek