Egyéb kategória

Shemar Moore után újabb főszereplő távozik a Gyilkos elmékből – kirúgták a színészt

Az egyik kedvenc sorozatomból sorra távoznak a főszereplők! Mégis mi történtik? Gyilkos elméket nézek éjjel-nappal, elölről kezdtem a sorit, és nem elég, hogy a Derek Morgant alakító színész, a jóképű Shemar Moore távozik a sorozatból, egy újabb karakter hagyja ott az FBI viselkedéskutató egységét.

vous - 2016.08.13.
Shemar Moore után újabb főszereplő távozik a Gyilkos elmékből – kirúgták a színészt

Aaron Hotchner, alias Thomas Gibson sem lesz már a csapat tagja, illetve főnöke többé. A dologban a legdurvább, hogy Thomas Gibson nem önszántából távozik, hanem kirúgták, mégpedig bántalmazás miatt. Egy veszekedés során lábszáron rúgta az egyik írót a forgatások alatt. A színész így nyilatkozott a távozásról:

Szeretem a Gyilkos elméket, a szívem-lelkem beletettem az elmúlt 12 évben. Azt reméltem, hogy ott lehetek majd, amikor vége lesz, ez sajnos nem lehetséges. Szeretnék köszönetet mondani az íróknak, gyártóknak, színészeknek, az elképesztő stábnak, és ami a legfontosabb, a legjobb rajongóknak, akiket egy sorozat valaha is remélhet. 

Objektum doboz

Eléggé fura, mivel Thomas Gibson a sorozatban egy vissszahúzódó, megfontolt személyiséget játszik, akitől igazán távol áll az erőszak. Mindenesetre én nem örülök, hogy két kulcsszereplő is távozik a kedvenc sorozatomból! 

Mi lesz veled, Gyilkos elmék? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.