Egyéb kategória

Shemar Moore után újabb főszereplő távozik a Gyilkos elmékből – kirúgták a színészt

Az egyik kedvenc sorozatomból sorra távoznak a főszereplők! Mégis mi történtik? Gyilkos elméket nézek éjjel-nappal, elölről kezdtem a sorit, és nem elég, hogy a Derek Morgant alakító színész, a jóképű Shemar Moore távozik a sorozatból, egy újabb karakter hagyja ott az FBI viselkedéskutató egységét.

vous - 2016.08.13.
Shemar Moore után újabb főszereplő távozik a Gyilkos elmékből – kirúgták a színészt

Aaron Hotchner, alias Thomas Gibson sem lesz már a csapat tagja, illetve főnöke többé. A dologban a legdurvább, hogy Thomas Gibson nem önszántából távozik, hanem kirúgták, mégpedig bántalmazás miatt. Egy veszekedés során lábszáron rúgta az egyik írót a forgatások alatt. A színész így nyilatkozott a távozásról:

Szeretem a Gyilkos elméket, a szívem-lelkem beletettem az elmúlt 12 évben. Azt reméltem, hogy ott lehetek majd, amikor vége lesz, ez sajnos nem lehetséges. Szeretnék köszönetet mondani az íróknak, gyártóknak, színészeknek, az elképesztő stábnak, és ami a legfontosabb, a legjobb rajongóknak, akiket egy sorozat valaha is remélhet. 

Objektum doboz

Eléggé fura, mivel Thomas Gibson a sorozatban egy vissszahúzódó, megfontolt személyiséget játszik, akitől igazán távol áll az erőszak. Mindenesetre én nem örülök, hogy két kulcsszereplő is távozik a kedvenc sorozatomból! 

Mi lesz veled, Gyilkos elmék? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!