Egyéb kategória

Gyönyörködjetek a legszebb íróasztalokban, ahol öröm a munka!

Nem tudom, ti hogyan szoktatok dolgozni otthon, de én vagy a kanapén törökülésben ülve verem a gépet, vagy az ágyon hasalva. Maradjunk annyiban, hogy a két variáció közül az egyik sem túl ideális. Arról nem is beszélve, hogy hosszú ideje az álmom, hogy legyen egy gyönyörű íróasztalom és vele együtt egy kis munkakuckóm.

vous - 2016.08.13.
Gyönyörködjetek a legszebb íróasztalokban, ahol öröm a munka!

Azt talán mindenki tudja, hogy nagyon nem mindegy, hol dolgoztok, mert a környezet igenis inspirál, feltölt, és már az is nagy dolog, ha a kedvenc bögrétek mellettetek mosolyog az asztalon. Apropó, asztal! Nagy vágyam, hogy egyszer olyan asztalom legyen, ami egy ablak előtt van, és pont rálátok az előttem elterülő tóra. De addig is, míg ez csak álom, maradjunk kicsit a beltéren, hoztam ugyanis néhány mesebeli, inspiráló íróasztalzugot, ahol a leglustább dolgozó is serény manócskává változik.  

A „nem adom fel” hely

Csupa szín, csupa idézet, csupa motiváció, némi csajos felütéssel. Dr. Szöszi is itt tanult valószínűleg. Egy ilyen cuki gemkapocstartó pont ide való!

Objektum doboz

Az újságíró asztala

Na jó, nem feltétlen, mert ahány újságíró, annyiféle asztal, de ez a fekete-fehér puritán környezet némi motivációs idézettel megspékelve igazi gondalatinspiráló zug. Én azért becsempésznék néhány szuperhőst a falra, így!

Objektum doboz

Ipari sikkes dizájn

Ha ezerrel pörögtök, és a multik világában dolgoztok, akkor ez a ti munkahelyetek. Letisztult, sikkes és praktikus. 

Objektum doboz

Falinaptár a szétszórtanak

Ez a zug azoknak való, akik a minimalista, letisztult stílust üdvözlik. Semmi sem tereli el a figyelmeteket ennél az asztalnál, sőt, ezen az átlátszó falinaptáron tuti, hogy minden teendőtöket jól átlátjátok!

Objektum doboz

Ahol a zen és a csí lakik

Ez a natúr, fényes munkaasztal és a környezte még a legstresszesebb dolgozót is megnyugtatja. Szinte helyettetek végzi a nyugtató légzéssorozatot. Érzitek? A sok növény szinte kötelező, itt megtudhatjátok, hogyan gondozhatjátok megfelelően őket!

Objektum doboz

Üde és vidám

És ha ez nem elég, itt aztán van hely. Ez főleg azoknak ideális, akik hajlamosak mappákat és dokumentumokat egymásra halmozni, ez a polcrendszer ugyanis mindent elbír.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek