Egyéb kategória

Hosszú Katinka kétszeres olimpiai bajnok: aranyérmes lett 100 háton is

Nincsenek szavak arra az újabb mámorra, amit a magyar szurkolók érezhettek magyar idő szerint kedd hajnalban. Az újabb örömkönnyeket Hosszú Katinkáért ejtettük, ugyanis megszerezte Magyarország harmadik aranyérmét a riói olimpián. Micsoda teljesítmény, micsoda lány! Köszönjük, Katinka.

vous - 2016.08.09.
Hosszú Katinka kétszeres olimpiai bajnok: aranyérmes lett 100 háton is

Hosszú Katinka a 400 méteres vegyes úszás után 100 méter háton is diadalmaskodott, így immár kétszeres olimpiai bajnok. Katinka remek rajt után meglepő módon féltávnál csupán a hatodik helyen fordult, aztán jött az a bizonyos Katinka-erő. Az utolsó 25 méteren megmutatta, mit tud, és leúszott mindenkit a mezőnyben. Katinka 58.45 másodperces ideje egyébként országos csúcs.

Mi jöhet még, mi van még ebben a lányban? 

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Köszönjük, Katinka!

Kíváncsian várjuk az újabb szerelmi vallomást Shane Tusuptól

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.