Egyéb kategória

Elő a nyálkendővel! Így vegyük fel a harcot a nyállal – Bora baba gardróbja

A fogzás egy hosszú, hónapokig elhúzódó folyamat. Nemcsak egy nyűgös gyerek, de a minden percben ömlő nyál is a velejárója. Bora baba megmutatja, hogyan védhetjük meg stílusosan a babaruhát ettől!

vous - 2016.08.09.
Elő a nyálkendővel! Így vegyük fel a harcot a nyállal – Bora baba gardróbja
Bora baba gardróbja logó

Bora baba gardróbja – 24. rész

  • Baba kora: A fogzás kezdetétől a fogzás végéig
  • Időjárás: Bármilyen időben
  • Probléma: Hogyan maradjunk nyálmentesek egy nyálas időszakban?

A Bora baba gardróbja további részeit ide kattintva nézhetitek meg. 

Még a harmincéves bölcsődei edzőtábort felmutató, kedvenc pótnagymamánk, bölcsis nénink, Kati néni is azt szokta mondani: „Sok mindent kibírok, de a nyálat azt nem!” És tényleg! Borzalom, hogy a fogzás alatt patakokban folyik, ráadásul a ruhát így napközben is többször cserélni kell. A nyárról ne is beszéljünk, hisz ilyenkor a felső nélküli gyerek mellkasát árasztja el. Na, erre az esetre kell beszerezni egy nyálkendőt, a legjobb, ha olyat, aminek külső oldala kellemes pamut, de alatta vízhatlan réteg bújik meg, így megvédve a ruhát és a gyereket is!

Forrás:
Séllei Lilla

A teljes szett:

  • csillagos, zsebes mosipelus: Baby Land
  • pöttyös, vízhatalan nyálkendő: Peggy Baby
  • cicás csörgő: IKEA
  • fehér atléta: F&F
Lilla és Bora

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése. A ruhái nagy részét turkálóból szerzem be vagy ajándékba kapjuk, de azért egy-egy karakteresebb darab láttán én is el-elcsábulok az üzletekben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.