Egyéb kategória

Elő a nyálkendővel! Így vegyük fel a harcot a nyállal – Bora baba gardróbja

A fogzás egy hosszú, hónapokig elhúzódó folyamat. Nemcsak egy nyűgös gyerek, de a minden percben ömlő nyál is a velejárója. Bora baba megmutatja, hogyan védhetjük meg stílusosan a babaruhát ettől!

vous - 2016.08.09.
Elő a nyálkendővel! Így vegyük fel a harcot a nyállal – Bora baba gardróbja
Bora baba gardróbja logó

Bora baba gardróbja – 24. rész

  • Baba kora: A fogzás kezdetétől a fogzás végéig
  • Időjárás: Bármilyen időben
  • Probléma: Hogyan maradjunk nyálmentesek egy nyálas időszakban?

A Bora baba gardróbja további részeit ide kattintva nézhetitek meg. 

Még a harmincéves bölcsődei edzőtábort felmutató, kedvenc pótnagymamánk, bölcsis nénink, Kati néni is azt szokta mondani: „Sok mindent kibírok, de a nyálat azt nem!” És tényleg! Borzalom, hogy a fogzás alatt patakokban folyik, ráadásul a ruhát így napközben is többször cserélni kell. A nyárról ne is beszéljünk, hisz ilyenkor a felső nélküli gyerek mellkasát árasztja el. Na, erre az esetre kell beszerezni egy nyálkendőt, a legjobb, ha olyat, aminek külső oldala kellemes pamut, de alatta vízhatlan réteg bújik meg, így megvédve a ruhát és a gyereket is!

Forrás:
Séllei Lilla

A teljes szett:

  • csillagos, zsebes mosipelus: Baby Land
  • pöttyös, vízhatalan nyálkendő: Peggy Baby
  • cicás csörgő: IKEA
  • fehér atléta: F&F
Lilla és Bora

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése. A ruhái nagy részét turkálóból szerzem be vagy ajándékba kapjuk, de azért egy-egy karakteresebb darab láttán én is el-elcsábulok az üzletekben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.