Egyéb kategória

Itt a legújabb Dudolf-kihívás: megtaláljátok a halat a polipok között?

Dudolfot már senkinek sem kell bemutatni: a magyar művész rajzai ugyanis rendszeresen bejárják a világot, és a föld minden pontján igyekszenek megtalálni rajtuk az aktuális kakukktojást. Legújabb alkotásában egy halat kell keresnünk, méghozzá a poliptengerben!

vous - 2016.08.04.
Itt a legújabb Dudolf-kihívás: megtaláljátok a halat a polipok között?

Úgy tűnik, a Dudolf néven elhíresült Dudás Gergely nem híve a passzív művészetnek, szereti bevonni a munkájába és aktivizálni a nézőit. Éppen ezért általában olyan képeket gyárt, amiken meg kell találni a négylevelű lóherét a malacok között, a kecskét a bárányok között, a pandás rejtvényt pedig már emlegetni sem kell – hiszen ez tette híressé világszinten is a magyar művészt. Most pedig azzal a jó hírrel szolgálhatok, hogy Dudolf újra alkotott, szóval ezúttal sem maradunk rejtvény nélkül, ráadásul a mostani egyáltalán nem könnyű! Íme:

Objektum doboz

És hogy mit kell keresnetek? A halat a polipok között! Bevallom őszintén, hiába meredtem a képernyőre, nekem eltartott egy jó darabig, ameddig megtaláltam. Ha pedig végső kétségbeesésetekben meg akarjátok nézni a megoldást, itt tudjátok!

Nos, csajok, hol is van az a hal? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.