Egyéb kategória

Itt a legújabb Dudolf-kihívás: megtaláljátok a halat a polipok között?

Dudolfot már senkinek sem kell bemutatni: a magyar művész rajzai ugyanis rendszeresen bejárják a világot, és a föld minden pontján igyekszenek megtalálni rajtuk az aktuális kakukktojást. Legújabb alkotásában egy halat kell keresnünk, méghozzá a poliptengerben!

vous - 2016.08.04.
Itt a legújabb Dudolf-kihívás: megtaláljátok a halat a polipok között?

Úgy tűnik, a Dudolf néven elhíresült Dudás Gergely nem híve a passzív művészetnek, szereti bevonni a munkájába és aktivizálni a nézőit. Éppen ezért általában olyan képeket gyárt, amiken meg kell találni a négylevelű lóherét a malacok között, a kecskét a bárányok között, a pandás rejtvényt pedig már emlegetni sem kell – hiszen ez tette híressé világszinten is a magyar művészt. Most pedig azzal a jó hírrel szolgálhatok, hogy Dudolf újra alkotott, szóval ezúttal sem maradunk rejtvény nélkül, ráadásul a mostani egyáltalán nem könnyű! Íme:

Objektum doboz

És hogy mit kell keresnetek? A halat a polipok között! Bevallom őszintén, hiába meredtem a képernyőre, nekem eltartott egy jó darabig, ameddig megtaláltam. Ha pedig végső kétségbeesésetekben meg akarjátok nézni a megoldást, itt tudjátok!

Nos, csajok, hol is van az a hal? 

Ajánlott cikkek