Egyéb kategória

A legbosszantóbb dolgok a melegben, amiket még a nyárimádók is utálnak

Azoknak a táborába tartozom, akik imádják a nyarat. Nem tudom megfogalmazni, hogy miért, egyszerűen egy másik életérzés kapja el az embert pár hónapra. Mégis számtalan dolog akad a forróságban, ami minket, nyárimádókat is ki tud akasztani.

vous - 2016.08.01.
A legbosszantóbb dolgok a melegben, amiket még a nyárimádók is utálnak

Valaki vagy utálja, vagy imádja ezt az évszakot, de az biztos, hogy a nyárpártiak sem a következő dolgok miatt vannak oda a legforróbb hónapokért. A Mashable-lel karöltve összegyűjtöttem nektek, mik azok, amik teljesen kiborítanak minket ebben az időszakban.

1. Nem tudunk hozzányúlni a kormányhoz

Egyszerűen annyira forró, hogy sokszor kész vakmerőség elindulni vezetni.

Objektum doboz

2. Lecsúszik a szemüveg az arcunkról

Mivel ilyenkor jobban izzadunk, gyakran megesik, hogy a szemüveg vagy napszemüveg elkezd le-leszökkenni az orrocskánkról. Na, az elég idegesítő…

3. A zokni-szandál kombó még mindig „divat”

Még mindig könnyen összefutunk ezekkel a gyöngyszemekkel a metrón vagy az utcán.

nyár

Vállalom: utálom a nyarat! – ki érez együtt velem?

Andi pont azok közé tartozik, akik nincsenek oda a nyárért: „Míg mindenki odavan meg vissza, hogy itt a nyár a kertek alatt, én némi fenntartással állok hozzá ehhez a dologhoz. Kapaszkodjatok meg: én nem igazán csípem a nyarat, éppen ezért nem is várom annyira.” Hogy miért is érzi így, itt elolvashatjátok!

4. A város bűze ekkor még borzasztóbb

Nem csak a tömegközlekedésre és az azon utazó emberekre gondolok itt, hanem az utcákon heverő kukákra és a gazdátlan szemétre. Ekkor hipergyorsan lesz kellemetlen szaga bárminek a hőség miatt.

Objektum doboz

5. A lehető legidiótábban égünk le

Na ne…!

Objektum doboz

6. Összeugrik a hajunk

Én a hajvasalásról nyáron már teljesen lemondtam. Nemcsak azért, mert nem akarok megsülni a haj formázása közben, de felesleges is lenne bajlódnom vele.

Objektum doboz

És ha már a kiborító dolgoknál tartunk, ismerősek nektek ezek a bosszantó dolgok a fesztiválokról?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.