Egyéb kategória

Így nyilatkozott Blake Lively a Gossip Girl folytatásáról

Habár a Gossip Girl 2007 és 2012 között futott, azok közé a sorozatok közé tartozik, amiket szerintem örökre imádni fogunk. A Serena van der Woodsent játszó, azóta már házas és családos Blake Lively a napokban elmondta véleményét arról, szerinte milyen lenne, ha a sorozat folytatódna.  

vous - 2016.07.28.
Így nyilatkozott Blake Lively a Gossip Girl folytatásáról

Talán már senkinek sem kell bemutatni, hogy ki is Blake Lively. Nem szabad azonban megfeledkeznünk pályája kezdetéről sem: a 2005-ös Négyen egy gatyában című filmben láthattuk először, csak utána indult el a Gossip Girl, melynek ikonikus karakterét, Serena van der Woodsent nem könnyű elfelejteni. Most, négy évvel a sorozat vége után Blake – aki a második gyermekét várja – egy interjú keretei között elgondolkozott arról, milyen is lenne, ha folytatódna a sorozat.

Forrás:
AFP

Marc Malkin az E! Newsban készített interjú során beszélgetett Blake Livelyval új filmjéről, A zátonyról, és mellesleg azt is megkérdezte, mit szólna ahhoz, ha folytatódna a Gossip Girl. 

Nem tudom, vicces lenne. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat a Gossp Girl forgatása alatt, szóval biztos, hogy továbbra is jól szórakoznánk!  

Nincs is szebb dallam a füleinknek, mint az, hogy az egyik kedvenc sorozatunk szereplőgárdája legalább annyira kedveli egymást, mint mi őket. Mikor a sorozat véget ért, Chuck és Blair összeházasodtak, és gyermekük született, Serena pedig hozzáment Danhez. Mikor Marc azt kérdezte Blake-től, szerinte hogyan töltené Serena jelenlegi napjait, azt felelte, hogy valószínűleg valahol Európában vakációzgatna, és nem nagyon lehetne elérni. Habár lehet, hogy emögött a kijelentés mögött inkább az állt – mint ahogy meg is írtuk –, hogy Blake utál nyáron várandós lenni New Yorkban

Habár Josh Schwartz és Stephanie Savage producerek egyelőre nem jelentettek be semmiféle folytatást, azért az E! Newsnak elmondták, hogy el sem vetették a lehetőségét, hogy egyszer még képernyőn láthassuk Blaire-t és Serenát. 

Szóval, csajok, azért még van remény!  

Ajánlott cikkek