Egyéb kategória

Hírek a képregények világából: taroltak a csajok a Comic-Conon

A képregényimádó lányok biztosan tudják, hogy nagy esmény volt július 21–24-én San Diegóban. Megrendezték a 2016-os Comic-Cont, magyarul a San Diegó-i Nemzetközi Képregény Találkozót. Sok érdekes infóval gazdagodtunk, már ami az elkövetkezendő év képregény-adaptációit illeti. 

vous - 2016.07.25.
Hírek a képregények világából: taroltak a csajok a Comic-Conon

A Comic-Con minden évben hatalmas esemény a képregényfanoknak. Az első találkozót 1970-ben rendezte Shel Dorf és egy csapat lelkes helyi rajongó. A hagyományosan négynapos találkozót (csütörtöktől vasárnapig) a San Diego Convention Centerben rendezik meg. A Comic-Con International egyben a találkozót szervező nonprofit szervezet neve is. A 2016-os Comic-Conon pedig a Marvel és a DC is úgy dönött, hogy „mutat valamit”.

A VOUS szerkesztőségében ketten is vagyunk, akik szívesen elmerülnek ebben a világban. Én is szeretem a képregényeket, de fotósunk, Anna sokkal nagyobb rajongó, mint én. 

Anna képregény

A VOUS szuperhősfelelősének története – avagy hogyan lesz egy lányból képregényrajongó?

Szerintem én vagyok az a VOUS-lány, aki gyerekkorában nem hercegnő, hanem szuperhős akart lenni. Nyíltan vállalom, hogy jobban szeretek képregényhősökről beszélgetni, mint csajos dolgokról. Mivel a mai nap Szuperhősök uralkodnak a VOUS-n, ezért írok nektek arról, hogy miért rajongok nőként feszes, pizsamaszerű ruhába bújt rajzolt alakokért. 

Tartsatok Annával, és ugorjatok fejest a képregények világába!

Vissza tényekhez. 2017 nyarán érkezik meg a vászonra a Wonder Woman című film, aminek a legelső előzetesét a Comic-Conon mutatták be. Gal Gadot, aki a Batman vs. Superman című filmben is feltűnt, immár saját mozit kapott, partnere pedig a sármos Chris Pine lesz. 

Objektum doboz

Gal Gadot a 2016-os Comic-Conon

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Chris Pine, Connie Nielsen, Gal Gadot és a Wonder Woman rendezője, Patty Jenkins

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Hogy egy kicsit „pasisabbra” vegyük a formát, a DC egy másik előzetest is mutatott. A The Justice League című filmhez is készítettek egy előzetesszerű kisfilmet, amiben Batman szedi össze a csapatot egy titokzatos ellenség ellen. Igen, Aquamant is beleértve.

Objektum doboz

Persze a Marvel sem maradt le, hivatalosan belejentették, hogy az első női szuperhősüket, Marvel Kapitányt az Oscar-díjas színésznő, Brie Larson fogja alakítani. Sajnos a film még várat magára, a hírek szerint 2019-ben érkezik a mozikba.

Brie Larson a Comic-Conon

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.