Egyéb kategória

A nap legviccesebb videója: megvan a 100 réteg kihívás abszolút győztese!

Jenna Marbles, világhírű vlogger, aki azzal lett híres, hogy különböző dolgokat parodizál ki, természetesen a 100 réteg kihívást sem hagyhatta videó nélkül. Ezzel pedig ő lett ennek a kihívássorozatnak az abszolút győztese!

vous - 2016.07.22.
A nap legviccesebb videója: megvan a 100 réteg kihívás abszolút győztese!

Mint már írtunk róla, volt, aki 100 réteg körömlakkot kent a körmeire – a látvány magáért beszél –, ne szokjatok rá, förtelmes! Nem kellett sokat várni a 100 réteg rúzsra sem, azt is megcsinálta egy vakmerő vállalkozó, és egy másik bloggernek köszönhetően a palacsintaszerű 100 réteg alapozóhoz sem jött meg a kedvünk. Így lehetett ezzel Jenna Marbles is, mert gondolt egy merészet, és bevállalta a 100 réteg körömlakkot, alapozót, rúzst, barnító spray-t és kapaszkodjatok meg, műszempillát is. Az eredmény elképesztő lett, ezt a pillantást egyetlen műszempillákkal foglalkozó kozmetikus sem lesz képes rátok varázsolni!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.