Egyéb kategória

Megvan a kedvenc jeges frissítőnk: itt a rózsaszín frozé

Ha lazítani szeretnétek a csajokkal, egy pohárka rozé tökéletes választás a csevegéshez. Ha azonban már kezdenétek megunni, akkor itt a megoldás: újabb fura nyalánksággal álltak elő, ez pedig az úgynevezett frozé (frosé). Hogy mi is ez pontosan? A nevéből már szerintem ti is sejtitek...

vous - 2016.07.21.
Megvan a kedvenc jeges frissítőnk: itt a rózsaszín frozé

Még ki sem hevertük a kék lattét vagy a rozés gumimacikat, máris itt egy újabb különlegesség. Ha a forró nyári napokon egy kis hűsítőre vágytok, készítsetek frozét, vagyis jeges bort! Ha pedig vendégeket vártok, itt a szuper lehetőség, hogy valami újat és szokatlant tegyetek a barátaitok elé!

Így készíthetitek el ezt az új frissítőt a Purewow receptje alapján:

Hozzávalók:

  • 1/3 csésze cukor
  • 1/4 pohár víz
  • 1 db citrom héja és leve
  • 1 üveg rozébor
  1. Tegyétek bele egy edénybe a cukrot, a vizet, a citrom héját és levét, majd forraljátok fel! Addig keverjétek, amíg a cukor fel nem oldódik!
  2. Helyezzétek szobahőmérsékletű helyre a szirupot!
  3. Az üveg bort töltsétek ki egy külön edénybe, majd tegyétek be a mélyhűtőbe kb. 3 órára!
  4. Egy kanállal kaparjátok ki a már megfagyott bort és törjétek kisebb kristályokra! Keverjétek el a már előre elkészített sziruppal, majd tegyétek be ismét a hűtőbe tálalásig.
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Mi biztosan kipróbáljuk, és ti?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.