Egyéb kategória

Megvan a kedvenc jeges frissítőnk: itt a rózsaszín frozé

Ha lazítani szeretnétek a csajokkal, egy pohárka rozé tökéletes választás a csevegéshez. Ha azonban már kezdenétek megunni, akkor itt a megoldás: újabb fura nyalánksággal álltak elő, ez pedig az úgynevezett frozé (frosé). Hogy mi is ez pontosan? A nevéből már szerintem ti is sejtitek...

vous - 2016.07.21.
Megvan a kedvenc jeges frissítőnk: itt a rózsaszín frozé

Még ki sem hevertük a kék lattét vagy a rozés gumimacikat, máris itt egy újabb különlegesség. Ha a forró nyári napokon egy kis hűsítőre vágytok, készítsetek frozét, vagyis jeges bort! Ha pedig vendégeket vártok, itt a szuper lehetőség, hogy valami újat és szokatlant tegyetek a barátaitok elé!

Így készíthetitek el ezt az új frissítőt a Purewow receptje alapján:

Hozzávalók:

  • 1/3 csésze cukor
  • 1/4 pohár víz
  • 1 db citrom héja és leve
  • 1 üveg rozébor
  1. Tegyétek bele egy edénybe a cukrot, a vizet, a citrom héját és levét, majd forraljátok fel! Addig keverjétek, amíg a cukor fel nem oldódik!
  2. Helyezzétek szobahőmérsékletű helyre a szirupot!
  3. Az üveg bort töltsétek ki egy külön edénybe, majd tegyétek be a mélyhűtőbe kb. 3 órára!
  4. Egy kanállal kaparjátok ki a már megfagyott bort és törjétek kisebb kristályokra! Keverjétek el a már előre elkészített sziruppal, majd tegyétek be ismét a hűtőbe tálalásig.
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Mi biztosan kipróbáljuk, és ti?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!