Egyéb kategória

Kinyílt a NORIE-BOX TRAVEL: ezt rejti a csajos dobozka

Végre kiderül, milyen termékeket rejt a nyári csodadoboz, vagyis a NORIE-BOX TRAVEL! Annyit elöljáróban elárulok, hogy ebben a dobozban rejtettük el eddig a legtöbb terméket.

vous - 2016.07.20.
Kinyílt a NORIE-BOX TRAVEL: ezt rejti a csajos dobozka

Emlékeztek még az első NORIE-boxra? Tudjátok, amit karácsonykor rendelhettek meg a szeretteiteknek, és amit pár nap alatt el is kapkodtatok. Na és a tavaszi NORIE-boxra, amivel újra becsempészhettetek egy doboznyi boldogságot a szeretteitek napjába? Azt már tudjuk, hogy az első két dobozkát nagyon szerettétek, hiszen 1-2 hét alatt elfogytak, és úgy tűnik, most sincs ez másképp: már most rengetegen megrendeltétek a NORIE-BOX TRAVELT, ami nem is csoda, hiszen szuper termékeket rejtettünk el benne. 

Forrás:
Kerepeczki Anna

És hogy pontosan mik is ezek?

  • Doliva arckrém – javítja a bőr tömörségét, erősíti a bőr rugalmasságát, és feszesíti az arc, valamint a nyak kontúrját. Csökkenti a ráncokat és támogatja a bőr regenerációs képességét.
  • Borotalco dezodor – 48 órás védelmet biztosít az izzadás ellen, a benne található mikrotalkumnak köszönhetően hatékonyan szívja fel az izzadságot és naponta gondoskodik a kellemesen száraz bőrről, ami ilyenkor nyáron elengedhetetlen!
  • Fa tusfürdő – vagy egy CoconutWater, vagy egy MagicOilPink jázmin illatú tusfürdő vár majd rátok a dobozodban.
  • Diadermine arckrém – a Diadermine Lift+ kollagénaktivátort tartalmaz, amely elősegíti a kollagén előállítását a bőr mély rétegeiben. Az infravörös technológia védi a bőrt a sejtkárosodástól és öregedéstől! Szuperül hangzik, igaz?
  • Batiste szárazsampon – egy sampon, melyet könnyen magatokkal vihettek bárhová, Takács Nóra táskájában példéul mindig lapul egy ilyen.
  • Schüssler ajakápoló – legfőbb összetevője a kókuszolaj, mely rendkívül gazdag vitaminokban, így természetesen táplálja az ajkakat, amitől csókolnivalóan puhák lesznek.
  • Vöslauer frissítő – a Vöslauer Balance Pink Grapefruit ízesített ásványvíz anélkül frissít, hogy hizlalna, hiszen 100 ml-enként csak 18 kalóriát tartalmaz.
  • Lacalut fehérítő fogkrém – hisz nincs szebb kiegészítője a nyári barnaságnak, mint egy hófehér, szikrázó mosoly!
  • Nippes üveg körömreszelő – az üveg körömreszelő jobb a fémreszelőnél, mert a finomabb szemcsék kevesebb karcolást hagynak a körmökön, azokat nem tépik fel, hanem újra lezárják.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Hol rendelhetitek meg a NORIE-BOX TRAVELT?

Ha kedvet kaptatok a szupercsajos dobozkához, akkor ide kattintva meg is rendelhetitek! Sőt, ha beküldtök egy képet a NORIE-boxotokról, akkor még nyerhettek is – a részletekről ide kattintva olvashattok!

Ajánlott cikkek