Egyéb kategória

Kinyílt a NORIE-BOX TRAVEL: ezt rejti a csajos dobozka

Végre kiderül, milyen termékeket rejt a nyári csodadoboz, vagyis a NORIE-BOX TRAVEL! Annyit elöljáróban elárulok, hogy ebben a dobozban rejtettük el eddig a legtöbb terméket.

vous - 2016.07.20.
Kinyílt a NORIE-BOX TRAVEL: ezt rejti a csajos dobozka

Emlékeztek még az első NORIE-boxra? Tudjátok, amit karácsonykor rendelhettek meg a szeretteiteknek, és amit pár nap alatt el is kapkodtatok. Na és a tavaszi NORIE-boxra, amivel újra becsempészhettetek egy doboznyi boldogságot a szeretteitek napjába? Azt már tudjuk, hogy az első két dobozkát nagyon szerettétek, hiszen 1-2 hét alatt elfogytak, és úgy tűnik, most sincs ez másképp: már most rengetegen megrendeltétek a NORIE-BOX TRAVELT, ami nem is csoda, hiszen szuper termékeket rejtettünk el benne. 

Forrás:
Kerepeczki Anna

És hogy pontosan mik is ezek?

  • Doliva arckrém – javítja a bőr tömörségét, erősíti a bőr rugalmasságát, és feszesíti az arc, valamint a nyak kontúrját. Csökkenti a ráncokat és támogatja a bőr regenerációs képességét.
  • Borotalco dezodor – 48 órás védelmet biztosít az izzadás ellen, a benne található mikrotalkumnak köszönhetően hatékonyan szívja fel az izzadságot és naponta gondoskodik a kellemesen száraz bőrről, ami ilyenkor nyáron elengedhetetlen!
  • Fa tusfürdő – vagy egy CoconutWater, vagy egy MagicOilPink jázmin illatú tusfürdő vár majd rátok a dobozodban.
  • Diadermine arckrém – a Diadermine Lift+ kollagénaktivátort tartalmaz, amely elősegíti a kollagén előállítását a bőr mély rétegeiben. Az infravörös technológia védi a bőrt a sejtkárosodástól és öregedéstől! Szuperül hangzik, igaz?
  • Batiste szárazsampon – egy sampon, melyet könnyen magatokkal vihettek bárhová, Takács Nóra táskájában példéul mindig lapul egy ilyen.
  • Schüssler ajakápoló – legfőbb összetevője a kókuszolaj, mely rendkívül gazdag vitaminokban, így természetesen táplálja az ajkakat, amitől csókolnivalóan puhák lesznek.
  • Vöslauer frissítő – a Vöslauer Balance Pink Grapefruit ízesített ásványvíz anélkül frissít, hogy hizlalna, hiszen 100 ml-enként csak 18 kalóriát tartalmaz.
  • Lacalut fehérítő fogkrém – hisz nincs szebb kiegészítője a nyári barnaságnak, mint egy hófehér, szikrázó mosoly!
  • Nippes üveg körömreszelő – az üveg körömreszelő jobb a fémreszelőnél, mert a finomabb szemcsék kevesebb karcolást hagynak a körmökön, azokat nem tépik fel, hanem újra lezárják.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Hol rendelhetitek meg a NORIE-BOX TRAVELT?

Ha kedvet kaptatok a szupercsajos dobozkához, akkor ide kattintva meg is rendelhetitek! Sőt, ha beküldtök egy képet a NORIE-boxotokról, akkor még nyerhettek is – a részletekről ide kattintva olvashattok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.