Egyéb kategória

Filléres megoldások, amikkel újjávarázsolhatjátok a lakást

Halálosan unjátok a lakásotokat? Megértem. Néha én is végignézek a szobámon, és sírni tudnék azért, hogy végre történjen valami benne, amitől más lesz a szoba hangulata. Ó, ha én nyernék a lottón...

vous - 2016.07.20.
Filléres megoldások, amikkel újjávarázsolhatjátok a lakást

Pedig az „új érzés” varázsát sokkal olcsóbban is átérezhetitek, mindössze pár tárgy lecserélésével. Csupán egy csipetnyi bátorságra lesz szükségetek, meg egy ügyes ujjacskára, amivel végigkattintgatjátok a bútor- és dekorüzletek katalógusait. Gyertek, újítsunk lakást! Elárulom, szerintem miben érdemes gondolkodnotok, mit érdemes megváltoztatnotok a lakásban, hogy egy csapásra úgy érezzétek, új helyre költöztetek.

Tükör

Nagy választék van tükrökből, és igen, válasszatok nagyot, díszeset, hiszen így dekortárgyként sokat dob a szoba hangulatán, arról nem beszélve, hogy tágítja a teret.

Objektum doboz

Polcok

Noha a köztudatban az él, a polc arra való, hogy tároljon, ezt kicsit bíráljátok felül. A polcok ugyanis erre IS alkalmasak, de dizájnerdarabként is csupa színt vihetnek a hétköznapjaitokba!

Objektum doboz

Étkészlet

Nagyon nem mindegy, miből isztok, esztek, ezt a bögregyűjtők is nagyon jól tudják, nekik minden alkalomra van egy különleges bögréjük. Cseréljétek le a már meglévő étkészleteteket vidám darabokra, például ilyen mókás, üzengetős tányérból finomabb minden falat!

Objektum doboz

Kisbútorok

Már azzal is sokat változtathattok, ha az asztalt lecserélitek a nappaliban, legyen kicsit extravagáns, szokatlan az új darab. Ez az éjjeliszekrény például garantáltan magára vonja mindenki figyelmét, de nagy sláger most a drótkosár is!

Objektum doboz

Lámpabúra

Olyan mókás darabok léteznek ma már, hogy csak na! Nagy divatja van a geometrikus formáknak, de a letisztult villanykörte-dizájn is ad egy rusztikus hatást a szobának.

Objektum doboz

Párnák

Legyen gondotok arra, hogy szezonálisan cserélhessétek a párnátokat. A huzatok sokfélék és variálhatók, szemet gyönyörködtető darabok, ráadásul mindenki szeret párnát ölelgetni, nem igaz?

Objektum doboz

Szőnyeg

Túl letisztult a szobátok? Dobjátok fel bohém, extra színes szőnyeggel! Ne féljetek harsány színek után nyúlni, lehet, hogy soknak tűnik, a szobában nem lesz az, a giccs egyébként sem rossz dolog a lakásban!

Objektum doboz

Fogantyúk

Meglepődnétek, mennyi fogantyú van a lakásban, számoljátok csak össze! Hát még ha tudnátok, mennyit számít ilyen pici részlet! Induljon a nagy fogantyúvadászat: minél különlegesebb, egyedibb, annál jobb!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.