Egyéb kategória

Megszűnik Magyarországon az Uber!

Kivonul Magyarországról az Uber! Július 24-én felfüggesztik itthon a szolgáltatást. 

vous - 2016.07.13.
Megszűnik Magyarországon az Uber!

Aznap, 12 órakor lép hatályba a személyszállítási szolgáltatásokra vonatkozó törvénymódosítás, amely súlyos büntetéseket és az applikáció felfüggesztését teszi lehetővé, ha a szolgáltató nem tartja be a taxizásra vonatkozó szabályokat – írja az Index.

Fekete Zoltán, a cég magyarországi ügyvezetője a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az Uber mindenben együttműködött a kormányzattal, kötelezővé tette, hogy a sofőrök vállalkozói adószámot váltsanak ki, megszerezzék a kötelező engedélyeket és kössenek biztosítást, de ez sem volt elég arra, hogy a kormány baráti szabályozást alakítson ki. Jelenleg határozatlan időre függeszti fel a szolgáltatást az Uber, nem tudják, hogy elindítják-e majd újra. Ha azonban megváltozna a szabályozás, akkor nem kizárt, hogy újra lehetne majd uberezni Budapesten.

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.