Test

Itt a nagy mellbimbó-határozó – 8 típusa létezik

A mellbimbó egy olyan dolog, ami a nőknek pont annyi bosszúságot tud okozni, amennyi örömöt is. Nem minden nő békél meg vele, pedig igazán szeretnivalóak, bárhogy is nézzenek ki.

vous - 2016.07.13.
Itt a nagy mellbimbó-határozó – 8 típusa létezik

A pasik is szeretik, ha ágyban van vele dolguk, és szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy ti sem ellenkeztek a bimbóakciók ellen. Igaz, okoznak néha olyan dilemmákat is, hogy ciki, nem ciki, ha kiszúrja a pólótokat, és ha annyira utálnátok, hogy plasztikára vetemednétek, azért gondoljátok át, hiszen két egyforma bimbó nincs, és hát a műtét sem éppen kellemes…

A YourTango bloggere mindenesetre felállított egy bimbihatározót, méghozzá 8-féle ciciről ad hírt, ami szerintem azért is örvendetes, mert végre szó van róla, és így kicsit mindenki megnyugodhat, hogy nem vagyunk egyformák, se mutáns lények: egyszerűen mindenki más típussal van megáldva. Korábban már a VOUS-lányok felfedték a titkolnivalóikat, és megmutatták a szeretnivaló hibáikat is. Na de akkor lássuk a medvét!

A kettőnél több mellbimbó

Igen, ilyen is van, egyszerű fejlődési rendellenességről van szó. Ilyenkor több mellbimbó vagy csak bimbóudvar alakul ki a mell környékén. Egyszerű plasztikai beavatkozással orvosolható a probléma.

Objektum doboz

A szőrös mellbimbó

Előfordulhat, hogy több, nagyobb szőrtüsző alakul ki a bimbóudvarban, ez pedig a kellemetlen szőrszálakat is magával hozza. Nem kell megijedni, igen, ez több nőt is érint, mint gondolnátok, rádásul csipesszel óvatosan eltávolíthatóak.

A rögös mellbimbó

Ezek jelentős dudorok a bimbón és akörül, recés felület jellemzi ezt a típust, de nem kell megijedni, azok a dudorok a Montgomery-mirigyek kitüremkedései. Van, akiknél terhesség idején jönnek elő, másoknál állandó jelleggel látszódnak.

Egyoldali, befelé forduló mellbimbó

Lehet, hogy az egyik mellbimbótok úgy dönt, körülnéz bent egy kicsit, és befelé fordul. Van ilyen, ez akkor jellemző, ha a tejcsatornák rövidebbek az átlagnál, és nem engedik kitüremkedni a bimbót. Semmilyen veszélye nincsen, egyszerű anatómia az egész.

Befelé forduló mellbimbók

Ilyenkor mindkét mellbimbó befelé fordul.

Objektum doboz

A puffancs típus

Ilyenkor kis levegővel teli sipka módjára csücsülnek a melleteken, és extraérzékenyek a hidegre.

A lapos mellbimbók

Amikor megtaláljátok a bimbóudvarotokat, ám a bimbótokat csak nagyítóval látjátok, annyira beleolvad a bimbóudvarba.

A peckes ikrek

A legjobb pólólyukasztók, mindig és állandóan peckesen merednek előre.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.