Egyéb kategória

Meghalt egy torreádor, akit felöklelt egy bika

Bikaviadal közben mellkason döfött egy bika egy 29 éves torreádort, aki belehalt sérüléseibe. 

vous - 2016.07.10.
Meghalt egy torreádor, akit felöklelt egy bika

Dráma lett a vége egy Spanyolországban rendezett bikaviadalnak, amikor több száz néző szeme láttára öklelt fel egy bika egy 29 éves torreádort. A díjnyertes torreádort, Víctor Barriót azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni – írja a Daily Mail

A férfi felesége, aki nézőként volt jelen a dél-spanyolországi Teruel arénában a vérfagyasztó pillanatokban, így nyilatkozott:

Köszönöm a támogatást mindenkinek, nem tudom szavakba önteni, amit érzek. Mindenem odalett, de köszönök mindent! 

Objektum doboz

A borzalmaknak azonban koránt sincs vége: Észak-Spanyolországban a napokban ünneplik a híres védőszentet, San Fermínt, így több bikafuttatást is rendeznek.

Nem Víctor Barrio volt az egyetlen áldozata a hétvégének, Pedreguer városában ugyanis egy 28 éves férfit döfött mellkason egy megvadult bika, majd később a bikafuttatás folyamán további tizennégyen megsebesültek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.