Véget ért a Cookta csokis receptversenye, ahova jobbnál jobb receptek érkeztek, azonban muszáj volt kiválasztani a top 3-at, hogy a zsűri eldönthesse, ki érdemli a Cookta Aranykanál-díját. A legjobb 3 csokis desszert elkészítésében Pinczel Orsolya cukrász segített.
Orsi nagy utat tett meg a cukrászszakmáig, hiszen eredetileg teljesen más tervekkel vágott bele az életbe. Érettségi után stylistként dolgozott, majd a művészettörténet felé vette az irányt.
„Diploma után már biztos voltam benne, hogy a művészettöri nem az én világom – kezdi Orsi a történetét. – Ezért beiratkoztam egy esti OKJ-képzésre, és ott tanultam ki a cukrászszakmát. A sütés-főzés szeretete már gyerekkorom óta velem van, kiskoromban sokat sütöttünk a nagymamámmal közösen. A cukrászmesterséget teljes mértékben itthon tanultam, viszont sokat köszönhetek a gyakorlati helyemnek, ahol megismerkedhettem a francia édességek világával. Azóta is a francia sütemények állnak a legközelebb a szívemhez.”
A cikk itt még nem ér véget! A folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!