Egyéb kategória

A nyár legcsajosabb hűsítője: itt a rózsaarany, vattacukros pezsgőkoktél

Kislányként, amikor megláttatok egy vattacukorárust, akkor biztosan ti is addig kérleltétek a szüleiteket, amíg nem vettek nektek egy cukros felhőcskét. Most újra imádni fogjátok ezt az édességet – igaz, egy kicsit másképp.

vous - 2016.07.06.
A nyár legcsajosabb hűsítője: itt a rózsaarany, vattacukros pezsgőkoktél

Felnőttként a koktélok talán már jobban vonzanak titeket, de azért jólesik kicsit visszacsöppenni a gyerekkorba és vattacukrot nasizni. A legújabb koktéltrend most kedvez a vattacukor-imádóknak, hiszen a kettőt mixeli össze – írja a Bustle.

A poharatokat töltsétek meg vattacukorral, és öntsétek le az italotokkal. Lehet ez az ital szénsavas ásványvíz, ha nem vágytok alkoholos felfrissülésre, de akár pezsgővel is nyakon önthetitek az édességet. Ahogy felolvad a vattacukor, ad egy extra ízvilágot az italnak, és meg is színezi. Ha rózsaszín vattacukrot választotok, akkor rózsaarany árnyalatot kaptok végeredményként, így tuti Insta-fotó-esélyes italokat készítetek. Gyönyörű a végeredmény, nem?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.