Egyéb kategória

Egyszerű dekortipp: díszítsétek a lakást zuhanyfüggönnyel!

Nem is gondolnátok, hogy a zuhanyfüggönyt milyen formában tudjátok még felhasználni. Elöljáróban annyit, hogy csupán egy szuper mintázatú függönyre van szükségetek!

vous - 2016.07.05.
Egyszerű dekortipp: díszítsétek a lakást zuhanyfüggönnyel!

Ha hatalmas falfelületek vannak a lakásotokban és egyszerűen, pénztárcabarát módon szeretnétek feldobni a környezeteteket, akkor próbáljátok ki ti is ezt a módszert.

Szerezzetek be egy szép mintájú zuhanyfüggönyt, feszítsétek ki deszkákra és rögzítsétek a kerethez. Mindössze ennyit kell tennetek ahhoz, hogy egy egyedi képet kapjatok. Nézzétek csak, milyen jól néz ki!

Objektum doboz

Ide kattintva pedig azt mutatjuk meg nektek, hogyan díszítsétek képkeretekkel a lakásotokat!  ITT pedig egy olyan tárgyat találtok, amivel becsempészhetitek az extravaganciát a környezetetekbe.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.