Egyéb kategória

Egyszerű dekortipp: díszítsétek a lakást zuhanyfüggönnyel!

Nem is gondolnátok, hogy a zuhanyfüggönyt milyen formában tudjátok még felhasználni. Elöljáróban annyit, hogy csupán egy szuper mintázatú függönyre van szükségetek!

vous - 2016.07.05.
Egyszerű dekortipp: díszítsétek a lakást zuhanyfüggönnyel!

Ha hatalmas falfelületek vannak a lakásotokban és egyszerűen, pénztárcabarát módon szeretnétek feldobni a környezeteteket, akkor próbáljátok ki ti is ezt a módszert.

Szerezzetek be egy szép mintájú zuhanyfüggönyt, feszítsétek ki deszkákra és rögzítsétek a kerethez. Mindössze ennyit kell tennetek ahhoz, hogy egy egyedi képet kapjatok. Nézzétek csak, milyen jól néz ki!

Objektum doboz

Ide kattintva pedig azt mutatjuk meg nektek, hogyan díszítsétek képkeretekkel a lakásotokat!  ITT pedig egy olyan tárgyat találtok, amivel becsempészhetitek az extravaganciát a környezetetekbe.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.