Egyéb kategória

Egyszerű dekortipp: díszítsétek a lakást zuhanyfüggönnyel!

Nem is gondolnátok, hogy a zuhanyfüggönyt milyen formában tudjátok még felhasználni. Elöljáróban annyit, hogy csupán egy szuper mintázatú függönyre van szükségetek!

vous - 2016.07.05.
Egyszerű dekortipp: díszítsétek a lakást zuhanyfüggönnyel!

Ha hatalmas falfelületek vannak a lakásotokban és egyszerűen, pénztárcabarát módon szeretnétek feldobni a környezeteteket, akkor próbáljátok ki ti is ezt a módszert.

Szerezzetek be egy szép mintájú zuhanyfüggönyt, feszítsétek ki deszkákra és rögzítsétek a kerethez. Mindössze ennyit kell tennetek ahhoz, hogy egy egyedi képet kapjatok. Nézzétek csak, milyen jól néz ki!

Objektum doboz

Ide kattintva pedig azt mutatjuk meg nektek, hogyan díszítsétek képkeretekkel a lakásotokat!  ITT pedig egy olyan tárgyat találtok, amivel becsempészhetitek az extravaganciát a környezetetekbe.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.