Egyéb kategória

Irigykedtetek már tyúkra? Most fogtok!

Veletek is előfordult már, hogy úgy éreztétek, nem utaztok eleget, nem szerveztetek magatoknak olyan nyaralást, ami alatt látjátok a világot? Ha igen, akkor vegyetek példát erről a csirkéről, aki most sem tétlenkedik, ugyanis épp körbejárja a világot!

vous - 2016.07.05.
Irigykedtetek már tyúkra? Most fogtok!

Ismerkedjetek meg Monique-kal, a tyúkkal, aki simán indulhatna a legmenőbb baromfi címért. Ugyanis kapirgálás helyett ő más hobbit választott: úgy döntött, inkább körbehajózza a világot! Persze az már túl szép lenne, ha Monique egyedül hajózgatna a tengeren: állandó partnere a kóborlásban Guirec Soudee, egy fiatal francia férfi, aki imád hajózni, de szereti, ha van társasága a nyílt vizen – és úgy tűnik, a friss tojásból sem szeret kifogyni.

Objektum doboz

Monique és Guirec már több mint egy éve hajóznak együtt, ezalatt az idő alatt átkeltek az Atlanti-óceánon és beugrottak Grönlandra is. Guirec naplót vezet a kalandjaikról, és Facebook-posztjain keresztül is nyomon lehet követni, merre jár a világ legmenőbb baromfija. Persze ilyen hosszú idő alatt a legjobb párok is összebalhéznak néha, a férfi ezeket a pillanatokat is megörökíti, ha máshogy nem, hát fotók formájában. Itt például azon vesztek össze, hogyan kellene megjavítani a motort.

Objektum doboz

A férfi és a tyúk története egyre népszerűbb a netezők körében. Júniusban Guirec pár hetes kihagyás után – amit az óceánon töltött – meglepődve tapasztalta, hogy az egyik posztját több mint 60 ezren lájkolták, a videót pedig, ami a két barátról készült, több mint egymillióan tekintették meg. Itt most ti is láthatjátok Guirec és Monique kalandjait:

Objektum doboz

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én el tudnék képzelni rosszabb életet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!