Egyéb kategória

Barack Obama megmutatta érzékeny oldalát lánya születésnapján

Látványos ünnepséget rendeztek a Fehér Házban július 4-e alkalmából, a parti legszebb pillanata azonban az volt, amikor az amerikai elnök felköszöntötte lányát a 18. születésnapja alkalmából.

vous - 2016.07.05.
Barack Obama megmutatta érzékeny oldalát lánya születésnapján

A partin olyan hírességek vettek részt, mint Janelle Monáe r&b-énekesnő vagy Kendrick Lamar amerikai rapper. A bulihangulatért is ők voltak a felelősek, mindketten a leghíresebb dalaikkal szórakoztatták a vendégeket. 

Forrás:
AFPForum

Obama természetesen az ünnepség alapvető témájáról, július negyedikéről is mondott pár szót. „Szeretjük a hotdogot, a hamburgert, a tűzijátékot, és szerencse, hogy generációkkal ezelőtt éltek olyan bátor emberek, akik harcoltak a szabadságért és az országukért!” Majd hozzátette: „Fontos, hogy biztosítsuk mindenkinek, hogy szabadon élhessen az országában.”

Forrás:
AFPForum

Az ünnepség legszebb része azonban akkor következett, amikor az elnök lánya, Malia szülinapja alkalmából szerenádozni kezdett. A Happy Birthday című dalt kezdte énekelni, aminek hatására lánya is annyira meghatódott, hogy felment apukájához a színpadra és könnyes szemmel megölelte. Ez a szép pillanat már bejárta az internetet, ami nem véletlen, hiszen nagyon ritka, hogy egy vezető pozícióban lévő ember (pláne ha az amerikai elnökről van szó) ilyen közvetlenül viselkedjen egy nyilvános eseményen

Objektum doboz

A partin természetesen tűzijáték is volt, amit a Fehér Ház Instagram-oldalán is láthattok, hiszen ezzel a videóval kívántak boldog ünnepet a követőknek, az elnök és felesége nevében. 

Objektum doboz

Imádtuk az elnöknek ezt a szép gesztusát és énekét is, és biztosak vagyunk benne, hogy Malia számára is az egyik legemlékezetesebb szülinap volt.

Ajánlott cikkek