Egyéb kategória

Nincs több titkos viszony: megérkezett a pénisz-chip!

Nem hiszitek el, micsoda találmánnyal állt elő az emberiség: megérkezett a pénisz-mikrochip! Nem, ez nem arra való, hogy tudjátok, mikor merre jár a pasitok, ha elveszne. Valami sokkal intimebb dologra találták ki...

vous - 2016.07.04.
Nincs több titkos viszony: megérkezett a pénisz-chip!

Számtalanszor előrfodul, hogy a párok megcsalják egymást, már szinte „divattá” vált félrelépni. Remélem, nektek nincs okotok az aggodalomra, viszont szerte a világon nagyon sok lánynak (és fiúnak is) van oka a féltékenységre. A YourTango megírta, hogy a Commit-Tech ezeken az aggódó és féltékeny embereken próbál meg segíteni egy nem mindennapi eszközzel, amit nem is tudom, minek nevezzek. Megcsalás-detektor vagy pénisz-chip… a lényeg, hogy ez az eszköz figyelmezteti az érintetteket, ha éppen megcsalják őket!

Megpróbálom nektek leírni röhögés nélkül, hogyan is működik a dolog. „Csak” egy chip a péniszbe vagy a vaginába, és máris nagyobb lesz a bizalom! Most nem viccelek: a bizonytalan nőknek csupán rá kell venniük a pasijukat arra, hogy a szerszámuk csúcsára helyezzék a chipet. Majd egy hasonló mikrochipet kell a lányoknak is felhelyezniük. Innentől jön a könnyű rész: már csak le kell tölteni a Commit-Tech nevezetű applikációt az okostelefonra. Nagyon egyszerű a működése, ha a pénisz egy olyan idegen lyukba téved, ami nem rendelkezik a megfelelő chippel – úgymond a párjával –, akkor a telefon jelez a partnernek. Hoppá, lebukott!

Forrás:
iStock

Én nem tudom elképzelni a szituációt, hogy valaki otthon beszélget a párjával: „Figyelj, szívem, megint az exeddel beszélgettél az utcán, láttalak, tetessünk be chipet!” Majd valamilyen csoda folytán ebbe belemegy a férfi. Aztán, miközben a nő az irodában dolgozik, a partnere épp idegen helyre hatol be, amit telefon jelez is: éééés robban a balhé. Nem tudom eldönteni, hogy ez nevetségesen elképesztő, vagy elképesztően nevetséges.

Egy biztos: ha valaki ennyire nem bízik a párjában, nem chipekhez kellene menekülni, hanem inkább el, az egész kapcsolatból.  Mindenesetre köszönjük meg a Commit-Technek, hogy feltalálták ezt a csodás eszközt, rendkívül feldobta a napunkat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.