Egyéb kategória

Nincs több titkos viszony: megérkezett a pénisz-chip!

Nem hiszitek el, micsoda találmánnyal állt elő az emberiség: megérkezett a pénisz-mikrochip! Nem, ez nem arra való, hogy tudjátok, mikor merre jár a pasitok, ha elveszne. Valami sokkal intimebb dologra találták ki...

vous - 2016.07.04.
Nincs több titkos viszony: megérkezett a pénisz-chip!

Számtalanszor előrfodul, hogy a párok megcsalják egymást, már szinte „divattá” vált félrelépni. Remélem, nektek nincs okotok az aggodalomra, viszont szerte a világon nagyon sok lánynak (és fiúnak is) van oka a féltékenységre. A YourTango megírta, hogy a Commit-Tech ezeken az aggódó és féltékeny embereken próbál meg segíteni egy nem mindennapi eszközzel, amit nem is tudom, minek nevezzek. Megcsalás-detektor vagy pénisz-chip… a lényeg, hogy ez az eszköz figyelmezteti az érintetteket, ha éppen megcsalják őket!

Megpróbálom nektek leírni röhögés nélkül, hogyan is működik a dolog. „Csak” egy chip a péniszbe vagy a vaginába, és máris nagyobb lesz a bizalom! Most nem viccelek: a bizonytalan nőknek csupán rá kell venniük a pasijukat arra, hogy a szerszámuk csúcsára helyezzék a chipet. Majd egy hasonló mikrochipet kell a lányoknak is felhelyezniük. Innentől jön a könnyű rész: már csak le kell tölteni a Commit-Tech nevezetű applikációt az okostelefonra. Nagyon egyszerű a működése, ha a pénisz egy olyan idegen lyukba téved, ami nem rendelkezik a megfelelő chippel – úgymond a párjával –, akkor a telefon jelez a partnernek. Hoppá, lebukott!

Forrás:
iStock

Én nem tudom elképzelni a szituációt, hogy valaki otthon beszélget a párjával: „Figyelj, szívem, megint az exeddel beszélgettél az utcán, láttalak, tetessünk be chipet!” Majd valamilyen csoda folytán ebbe belemegy a férfi. Aztán, miközben a nő az irodában dolgozik, a partnere épp idegen helyre hatol be, amit telefon jelez is: éééés robban a balhé. Nem tudom eldönteni, hogy ez nevetségesen elképesztő, vagy elképesztően nevetséges.

Egy biztos: ha valaki ennyire nem bízik a párjában, nem chipekhez kellene menekülni, hanem inkább el, az egész kapcsolatból.  Mindenesetre köszönjük meg a Commit-Technek, hogy feltalálták ezt a csodás eszközt, rendkívül feldobta a napunkat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.