Egyéb kategória

Divattippek, hogy szexik, de ízlésesek legyetek a munkahelyeteken is

Ha arról van szó, hogy üzleti találkozótok van, és mit kell felvennetek, sokan a szátokat húzzátok, érthető okokból, hiszen nagyon sokáig a kiskosztüm és a fekete-fehér ruhakombó dominált az irodai divatban. Pedig higgyétek el, sokkal, de sokkal több rejlik az üzleti találkozók ruhaviseleteiben is.

vous - 2016.07.03.
Divattippek, hogy szexik, de ízlésesek legyetek a munkahelyeteken is

A kis fekete

A maga kis feketéje mindenkinek megvan, ehhez bármikor nyúlhattok, ha éppen nem tudjátok, mit vegyetek fel aznap a tárgyalásra. Ezzel soha nem lőhettek mellé, ráadásul mindenki megtalálja a hozzá stílusban legközelebb állót. 

Objektum doboz

kisfekete

A VOUS-lányok is megmutatták a kedvenc kis feketéjüket

Minden nő szekrényének elengedhetetlen része. Egyszerű, mindenhez illik, és szinte bármilyen alkalomra felvehetjük. Hogy mire gondolok? Hát persze hogy a kis feketére, ami Dóri szekrényében is ott lapul. „Szeretem, mert egyszerű, de nagyszerű! Kellően takarja a lábaimat, és karcsúsít is” – vallja a saját kedvencéről Dóri, és valóban gyönyörű is benne. Ha kíváncsiak vagytok a többi VOUS-lány kis feketéjére, itt megnézhetitek.

A vidám „kis fekete”

Azaz, az egységes, ám annál vidámabb színű változat, amivel szinte sugalljátok majd az ügyfeleknek, hogy veletek szuper és örömteli lesz minden pillanat. Az alkatotokhoz megfelelő fazon kiválasztásához itt találtok segítséget.

Objektum doboz

A lezser naci

Az elegáns, magas derekú nadrágok, melyek lazán követik a testetek körvonalát, igazi vagány megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Különféle blúzokkal, ingekkel kombinálva telitalálat lesz bármelyik munkanapra. 

Objektum doboz

Klasszikus, de rafinált

Igaz, fehér és fekete kombináció, ám a szokatlan szabásvonalak megbolondítják, extravagánssá teszik az összhatást. Keressétek hát a rafinériát a ruhákban! 

Objektum doboz

Valami mintás 

Egy ruhadarabba csempésszetek vidám, feltűnő mintát. Lehet csak a szoknya, csak a blúz, csak a táska. Higgyétek el, belefér, legyetek merészek!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek