Egyéb kategória

Megvan a legalkalmasabb időpont a hajmosásra

Általában nem tulajdonítunk nagy jelentőséget a hajmosásnak, mindig megmossuk, ha olyan alkalomra készülünk. Randi, tali a csajokkal, fotózás a munkahelyen, vagy csupán elhatározzuk, hogy másnap szépek leszünk, azzal pedig kézenfogva jár a frissen mosott haj. Most pedig az is kiderül, mit ajánl a szakértő, melyik napszakban mossuk meg a hajunkat.

vous - 2016.07.02.
Megvan a legalkalmasabb időpont a hajmosásra

Dani Faraj mesterfodrász szerint a legalkalmasabb idő a hajmosásra az este. Éjszaka van ideje kellőképpen megszáradni, így sok hajparát elkerülhetünk. Oké, de ha vizes hajjal fekszünk le, reggel kizárt, hogy tökéletes séróval ébredjünk, ez amúgy is lehetetlen. 

takács nóra

„Két fordulás között alig vártam, hogy reggel legyen” – így (ne) készítsetek hullámos hajat

Belegondoltatok már, manapság mennyi mindennel varázsolhatunk magunknak szebbnél szebb tincseket? A szerkesztőségben pillanatok alatt felsoroltunk 5 + 1 módszert, amivel gyönyörű hullámokat készíthetünk otthon. Legalábbis azt gondoltuk, hogy gyönyörű. Ide kattintva megtudhatjátok, ki mit próbált ki és milyen lett az eredmény!

Hogy megoldódjon ez a problémánk, mutatok nektek egy videót, amiben éjszaka a kismanók tökéletesre formázzák a hajatokat. 🙂 Na jó, tippeket találtok, arra, hogy csűrjétek-csavarjátok a hajatokat, hogy reggel tökéletes hullámokkak ébredjetek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.