Egyéb kategória

Megvan a legalkalmasabb időpont a hajmosásra

Általában nem tulajdonítunk nagy jelentőséget a hajmosásnak, mindig megmossuk, ha olyan alkalomra készülünk. Randi, tali a csajokkal, fotózás a munkahelyen, vagy csupán elhatározzuk, hogy másnap szépek leszünk, azzal pedig kézenfogva jár a frissen mosott haj. Most pedig az is kiderül, mit ajánl a szakértő, melyik napszakban mossuk meg a hajunkat.

vous - 2016.07.02.
Megvan a legalkalmasabb időpont a hajmosásra

Dani Faraj mesterfodrász szerint a legalkalmasabb idő a hajmosásra az este. Éjszaka van ideje kellőképpen megszáradni, így sok hajparát elkerülhetünk. Oké, de ha vizes hajjal fekszünk le, reggel kizárt, hogy tökéletes séróval ébredjünk, ez amúgy is lehetetlen. 

takács nóra

„Két fordulás között alig vártam, hogy reggel legyen” – így (ne) készítsetek hullámos hajat

Belegondoltatok már, manapság mennyi mindennel varázsolhatunk magunknak szebbnél szebb tincseket? A szerkesztőségben pillanatok alatt felsoroltunk 5 + 1 módszert, amivel gyönyörű hullámokat készíthetünk otthon. Legalábbis azt gondoltuk, hogy gyönyörű. Ide kattintva megtudhatjátok, ki mit próbált ki és milyen lett az eredmény!

Hogy megoldódjon ez a problémánk, mutatok nektek egy videót, amiben éjszaka a kismanók tökéletesre formázzák a hajatokat. 🙂 Na jó, tippeket találtok, arra, hogy csűrjétek-csavarjátok a hajatokat, hogy reggel tökéletes hullámokkak ébredjetek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.