Egyéb kategória

Nélkülözhetetlen kellékek egy igazi nyári csajos partihoz

A nyár különösen azoknak kedvez, akik kertes házban élnek, a kert ugyanis a legjobb hely a világon ilyenkor, pláne ha egy jóféle csajos partiról van szó. Jó, az sem nagy baj, ha akad benne egy medence, legalább egy gyerekméretű, már az is valami.

vous - 2016.07.02.
Nélkülözhetetlen kellékek egy igazi nyári csajos partihoz

Hogy igazán jó legyen egy csajos buli hangulata, néhány kelléket mindenképpen szerezzetek be. Mint tudjuk, az ördög, bizony, a részletekben rejlik, így ne spóroljatok rajta, de a legfontosabb az, hogy legyen minden jó színes, mintás, ettől lesz olyan nagyon életigenlő és vidám. Szóval, írjatok egy listát!

Színes szívószálak, poharak, tányérok 

Nagyon menő, nagyon retró, de legfőképpen nagyon bohó. Szerezzetek be egy csomaggal!

Objektum doboz

Limonádé, koktélözön

Ne sajnáljátok belőlük a gyümölcsöket és a mentát, még jobb, ha visztek bele némi személyes vonalat, és itallapot készítetek a koktélokhoz, melyeket frappáns, rátok illő szavakkal neveztek el, de ihattok VOUS-koktélt is!

Objektum doboz

Bikini és naptej + egy medence

Remélem, megtaláltátok már a rátok illő tökéletes bikinit, de ha nem, akkor itt van hozzá egy kis segítség. Mondanom se kell, a legjobb a bohém, mókás, színes minta, higgyétek el, felvidít benneteket is, és a vízipisztoly, a fánkos úszógumi szintén kötelező kellékek!

Objektum doboz

Finom, egészséges falatok

Elő a gyümölcssalátákkal! Jobbnál jobb falatok készülhetnek a szezonális finomságokból, egy isteni dinnyesalátát mi is hoztunk nektek!

Fények, fények mindenhol

Varázslatossá teszik az éjszakát.

Objektum doboz

Nálatok mi nem hiányozhat egy nyári buliból?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon