Egyéb kategória

5 lebarnuláspara, ami őrületbe kerget minden nőt napozáskor

A nyár talán legmarkánsabb célkitűzése sokak számára az, hogy megpróbáljanak nem hülyén leégni és igyekezzenek egyenletes barnaságot szerezni. Nos, ez kicsit nagyobb kihívás, mint amilyennek elsőre tűnik.

vous - 2016.06.30.
5 lebarnuláspara, ami őrületbe kerget minden nőt napozáskor

A szoláriumpárti csajok felbecsülhetetlen pillanatokat élnek meg ilyenkor, hiszen nincs az a barnuláspara, amit egy szoligép ne oldana meg, bár ott is vannak praktikák, amiket be kell vetni az egyenletes, foltmentes barnulásért. Mindenesetre, akiknek nincs idejük eljárni vagy nem a szolizás hívei, ellenben otthon vagy a Balaton partján próbálnak lebarnulni, kicsit jobban megsínylik a folyamatot. Hoztam néhány tipikus helyzetet, amit szerintem mindenki ismer.

Objektum doboz

A gyerekes anyukák parája

Amikor még folyton karban kell tartani a gyerkőcöt, akkor az bizony azt jelenti, hogy a bőrötökre tapad, elalszik rajta, ami azt az óhatatan következményt vonja maga után, hogy féloldalasan sültök le. A vállakon, karotokon trónoló gyerek UV-védő felületként szolgál, így az az oldala az anyáknak, amelyiken gyakrabban tartják a gyereket, kicsit világosabb.

A fehérláb-effektus

Nem tudom, hogy ez általános-e, mindenesetre szörnyen bosszantó, hogy a nap a legyszexibb virgácsot sem fogja meg leglább feleannyira barnára sem, mint a felsőtestet. Felvennétek egy szoknyát? Nos, az összhatás olyan, mintha felvettetek volna egy pár árnyalattal világosabb harisnyát…

Forrás:
pexels

Dalmataeffektus

Kedvenc példámat szoktam hozni ilyenkor, és egy jótanácsot. Ha úgy tűnik, egész nap sétálni fogtok a tűző napon, akkor vegyétek le magatokról a medálotokat, nyakláncotokat. Egyszer egy tábort egy kör alakú medállal csináltam végig. Két hét után levettem a nyakláncom, és egy fehér kör világított a nyakam tövében egész nyáron.

Bikinieffektus

Minden nyaraláskor problémát okoz, hogy nincs két egyforma bikinitek. Mármint oké, hogy a méret ugyanaz, de a pántok SOHA nem ugyanott simulnak végig, mint ahogyan a bikini alsó része sem ugyanott simul a feneketekre, így legalább két csíkotok lesz a vállatokon, és a feneketeken is két bugyifolt köszön vissza. 

Atlétaeffektus

A rohanó életmódot folytató emberkék sajátja. Az atlétában rohangálás igazán csinos lenyomatot hagy a vállatokon majd, főleg, ha még a melltartótok pántja is kifityeg. Az ujjas pólókkal sem jobb a helyzet, a tarkótokon visszaköszönő barna folt és a karotok közepén induló barnaság cseppet sem szexi. A legrosszabb az egészben az, hogy ha már egyszer rácsosra égtetek, és ráadásul még fehér is a bőrötök, nehezen kopik majd le a mintázat. Én egy két évvel ezelőtti „balesetem” halvány nyomait még mindig viselem.

Ajánlott cikkek