Egyéb kategória

Saját esküvője közben szoptatta kisbabáját az édesanya

Manapság nem lehet elég hangsúlyt fektetni a szoptatás fontosságára. Nők ezrei küzdenek a maguk módján azért, hogy gyermeküket bárhol és bármikor szoptathassák anélkül, hogy megjegyzések, megvető pillantások, esetleges tilalmak érnék őket. A minap napvilágot látott esküvőn szoptatós fotót is ennek fényében kapta fel az internet. Mutatjuk! 

vous - 2016.06.28.
Saját esküvője közben szoptatta kisbabáját az édesanya

Christina Torino-Benton saját esküvője közepén döntött úgy, nem érdekli a környezet, csak a babája szükségleteire koncentrálva megeteti pár hónapos gyermekét. A kismama különleges élményként írta le azt a pillanatot, amikor is egyszerre lehetett édesanya és menyasszony is, ugyanis kilenc hónapos kislányát, Gemmát saját esküvője templomi szertartása alatt szoptathatta. A képet később a Breastfeeding Mama Talk nevű Facebook-oldalra posztolta, ahol több mint 7 ezren lájkolták a bejegyzést. 

A pillanat, amikor a saját esküvőd közepén megéhezik a kisbabád, felbecsülhetetlen. Büszke vagyok magamra, harcoljunk a jó célért! 

– írja a Breastfeeding Mama Talk nevű Facebook-oldalon. 

Forrás:
Facebook/Breastfeeding Mama Talk
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!