Egyéb kategória

A legnagyobb szívű mackó – Szívhez szóló idézetek az életről Bud Spencertől

86 év után örökre elaludt Bud Spencer, minden idők leghíresebb olasz színésze, akinek halálhírét hétfő este családja közölte a világgal. 

vous - 2016.06.28.
A legnagyobb szívű mackó – Szívhez szóló idézetek az életről Bud Spencertől

A Bud Spencerként világhírűvé vált Carlo Pedersoli 86 éves korában hunyt el. Az ördög jobb és bal keze, az És megint dühbe jövünk és a Bomba jó bokszoló című filmből ismert legendás színészre legszebb, szívhez szóló idézeteivel emlékezünk. 

Nem hiszek abban, hogy a 'jobbak mennek el', a rosszak pedig megússzák, sőt abban sem, hogy az igaz hívők csodálatos módon meggyógyulnak, míg a többiektől megtagadják az égiek a gyógyulást. Szerintem a sors sakktábláján nincsenek különválasztva a jók meg a rosszak.

Sohasem értettem, hogy mi is az emberi civilizáció lényege, ha folyton csak öldökölni akarjuk egymást. Az igazság az, hogy az életet időnként eluralja a káosz, a véletlen, az esetlegesség. 

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Mindannyian készek vagyunk a győzelemre, de a vereség mutatja meg igazán, hogy milyen fából faragtak bennünket. 

A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni.
 

Az élet egy olyan film, aminek valaki elmesélte az elejét, de senki sem ismeri a végét. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!