Egyéb kategória

„Büszke vagyok, hogy itt lehettem a foci Nagyszínpadán” – így nyilatkoztak a magyar focisták az Eb-ről

Egy győzelem, két döntetlen és egy vesztett meccs. Tömören ez a magyar válogatott mérlege a franciaországi Európa-bajnokságon, miután tegnap távoznunk kellett a versenyből. A mi szánk azonban nem szomorúságra, hanem pont,hogy mosolyra húzódik, főleg a fiúk nyilatkozatai után.

vous - 2016.06.27.
„Büszke vagyok, hogy itt lehettem a foci Nagyszínpadán” – így nyilatkoztak a magyar focisták az Eb-ről

Nemcsak mi gondoljuk úgy, hogy hiába a kiesés, kiemelkedő és emlékezetes teljesítménnyel indulhat ma haza a magyar labdarúgó-válogatott Franciaországból. Az idő megszépíti az emlékeket, tartja a mondás, így reméljük, a csalódottság gyorsan elillan, és utána már mindenki szívében csak az osztrákok elleni győzelem, a Cristiano Ronaldo csapata elleni teljesítményünk, vagy épp Gera Zoltán legszebb gólja marad.

Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitánya tisztában volt már a magyar–belga meccs előtt az erőviszonyokkal, és a fiúk teljesítménye szerinte egyértelműen fejlődött a verseny során. A m4 sportriporterének így nyilatkozott a belgákkal vívott 90 perc után:

Optimista vagyok. Azt gondolom, boldoggá tettük az embereket, visszaadtunk valamit. Az Eb-n is megmutattuk, hogy képesek vagyunk küzdeni, nemzetközi szinten is tudunk jól teljesíteni. Tovább akarunk menni ezen az úton!

Forrás:
AFP Forum

A tegnapi nap egyik legszomorúbb embere egész biztosan az első magyar gólt szerző Szalai Ádám volt. Amellett a düh és csalódottság mellett, amit az este átélt, köszönetét fejezte ki az ottani és az itthonról szurkolók felé is.

Volt három fantasztikus meccs, és fantasztikus élményekkel lettem gazdagabb.

Forrás:
AFP Forum

A VOUS-lányok egyik személyes kedvence, a szemtelenül fiatal és tehetséges Nagy Ádám kitért a belgák teljesítményére is az MTI-nek. Szerinte az nem volt kérdéses, hogy az ellenfél játékosai magasabb szintet képviselnek a magyaroknál, de mégsem volt akkora a különbség köztük.

Forrás:
Facebook-MLSZ

Király Gábor több szempontból is maradandót alkotott. Hiszen a mackónadrágos rekorddöntéssel lépett az osztrákok elleni meccsen a pályára, akkor, és azóta is ő számít a legidősebb játékosnak az Eb történelmében a maga 40 évével és 86 napjával. A belgák elleni mérkőzés után elcsukló hangon így nyilatkozott a közszolgálati sporttelevízió munkatársának:

Le a kalappal a csapat előtt, a szurkolók előtt, jó érzés volt itt lenni. Büszke vagyok arra, hogy itt lehettem az Eb-n, a foci Nagyszínpadán, ennek a csapatnak a részese lehettem, egy kitűnő társasággal, kitűnő szurkolókkal, egy szenzációs országgal, ami mögöttünk állt.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.