Egyéb kategória

„Régóta dédelgetett álmom volt, hogy Budapestre költözöm és újságíró leszek” – Ismerjétek meg Dorinát!

Júniusban ünnepelünk: 1 éves a VOUS! Ebből az alkalomból meglepetés-interjúsorozattal készültünk, amelyben végre mi, VOUS-lányok is elárulunk magunkról ezt-azt. A karácsonyi ajándékozások mintájára mindannyiunk neve felkerült egy cetlire, és mindannyian húztunk valakit, akivel kicsit elbeszélgettünk.

vous - 2016.06.26.
„Régóta dédelgetett álmom volt, hogy Budapestre költözöm és újságíró leszek” – Ismerjétek meg Dorinát!

Simon Dorinát húztam, a VOUS egyik szerzőjét, aki már jó néhány hónapja csatlakozott a VOUS-lányok táborához, és olyan vagány cikkekket hozott nektek eddig, mint az interjú az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségével, az ICEBAR Budapestben feszegette határait, sőt VOUS-kihívásra is adta a fejét, amikor clean eating étrend szerint étkezett egy hétig!

Eddig viszont csak egy alkalommal volt szerencsénk együtt dolgozni, amikor a nagy múlttal rendelkező Tichy Tisztító üzletébe látogattunk el. Akkor szégyenlősen mosolyogva arra kért engem, ne fotózzam őt, ami picit meglepett. Azt gondoltam:

már megint egy önbizalom-hiányos leányzó, akinek mellesleg fogalma sincs arról, valójában milyen szép a mosolya és mennyire jó a kisugárzása!

Ne is kérdezzétek: RENGETEGEN vagytok, akik hasonlóan reagálnak egy fényképezőgép láttán. Erre van egy bevált recept, amit Dorina is bevállalt, ismét átlépve határait: a kamerám elé állt, és készült róla néhány szuper portré, közben pedig kérdéseimmel faggattam.

Forrás:
Molnár Anikó

Sok lány álmodozik egy róla készült fotósorozatról. Te gondoltál már arra, hogy felkérj erre egy fotóst?

Nem, még soha nem gondoltam erre. Sok problémám van az önbizalomhiánnyal, nem vagyok elégedett önmagammal. Tudom jól, ez egy olyan dolog, amiben még fejlődnöm kell.

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Milyen voltál gyerekként? Hiperaktív, cserfes, vagy csendes, nyugodt?

Olyan kislány voltam, akit ha letettek a szoba egy pontjára néhány Barbie babával, akkor órákig csendben elfoglalta magát. Sosem volt bennem nagy szereplési vágy, viszont nagyon sokáig táncoltam, élveztem a színpadot, ami nagyon kettős dolog. Egy tánccsoport tagja voltam, így nemcsak engem nézett a közönség, hanem egy csapatba olvadtam bele.

Azt hiszem, a mai napig így vagyok ezzel: inkább egy jól működő közösség tagjaként szeretek működni, mint központi szerepet vállalni.

Simon Dorina újságíró

Dorina VOUS-élményei

December óta a csapat tagja.

Kedvenc saját anyaga a zalai szavakról szóló cikk, mert az bemutatja egy kicsit azt a helyet, ahonnan jött, ráadásul nagyon sokan szerették olvasni.

A legnagyobb kihívás a Tichy Tisztító-s interjú volt, mert ez volt az első olyan interjúja, amit élőszóban kellett megcsinálnia.

A legjobb VOUS-élmény a karácsonyi ünnepség volt: tetszett az ajándékozás, a helyszín, szuper volt a buli és a társaság.

Még nagyon fiatal vagy, de a bemutatkozásodban említetted, hogy kislánykori álmaidat váltod valóra. Szerinted hol tartasz a megvalósítás útján?

Furcsa, de úgy érzem, 20 évesen tényleg a megvalósítás felé tartok. Anyukám is mindig mondja, milyen büszke rám, mert azt csinálom, amit szeretek. Régóta dédelgetett álom volt ugyanis, hogy Budapestre költözöm, újságíró leszek. Itt a VOUS-nál bátran írhatok személyesebb hangvételű cikkeket is. Itt több dologban is kipróbálhatom magam: kaptam már olyan cikket is, amivel nem hittem volna, hogy meg tudok birkózni, de megpróbáltam, megcsináltam, és ez hatalmas sikerélmény.

Forrás:
Molnár Anikó

VOUS-lányként elkerülhetetlen, hogy fotókon is szerepelj, sőt most egy kicsit kirántottalak a komfortzónádból. Hogy érezted magad, amikor felkértelek erre, és milyen érzéseid voltak a fotózás közben?

Amikor először mondtad, hogy mik a terveid az interjúval, azt gondoltam: atya ég! Bevallom: megijedtem egy kicsit. De meglepően jól éreztem magam, és szerintem szép képek lettek! Az egyiket tuti beállítom profilképnek, csak nehéz választani!

Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek