Egyéb kategória

Emelt fővel távozhatunk az Eb-ről – szép volt, fiúk!

Magyarország 4:0-s vereséget szenvedett a FIFA-világranglista 2. helyén álló Belgiumtól. A fiúk hősiesen végigküzdötték a bő 90 percet, ám ez most nem volt elég a továbbjutáshoz. Az Európa-bajnokság számunkra most itt véget ért, de nem kell, hogy szomorúak legyünk.

vous - 2016.06.26.
Emelt fővel távozhatunk az Eb-ről – szép volt, fiúk!

Hiába a rengeteg kapura lövés a magyar válogatottól, sajnos egyet sem tudtak gólra váltani Toulouse-ban a belgák elleni meccsen. Ezzel szemben az ellenfél játékosai négyszer is a mackónadrágos Király Gábor kapujába találtak. Nincs okunk szomorkodni, emelt fővel távozhatunk a franciaországi Európa-bajnokságról. Gondoljatok csak bele: 44 év után játszottunk újra európai mezőnyben, 50 év után jutottunk tovább a csoportkörünkből, és megannyi parádés mérkőzéssel örvendeztettek meg minket a fiúk. A magyar válogatott 23 fős kerete, valamint a stábtagok most hazatérnek, ahol egész biztosan egy büszke tábor fogadja majd őket!

Forrás:
AFP Forum

Forrás:
Facebook-MLSZ

Szép volt, fiúk! Mi büszkék vagyunk rátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.