Egyéb kategória

Most már hivatalos: Gera Zoltáné az Eb egyik legszebb gólja

Gera Zoli szerdai lövése, amivel megszerezte a magyar csapat első előnyét a portugál válogatott ellen, bekerült az Eb eddigi 10 legszebb találata közé. Most pedig ezt a lövést szavazták meg az Eb egyik legszebb góljának!

vous - 2016.06.25.
Most már hivatalos: Gera Zoltáné az Eb egyik legszebb gólja

Az UEFA honlapján a közönség szavazhatott az Eb eddigi 10 legszebb góljára, a felhozatalba pedig Gera Zoltán szerdai találata is bekerült. A szavazás most lezárult, és kiderült, hogy Gera Zoli toronymagasan végzett az első helyen, ami azt jelenti, hogy az övé lett a csoportkör legszebb gólja – írja az UEFA. Gratulálunk!

Ha pedig már a gólnál tartunk, nézzétek meg velünk a magyar focista bombatalálatát újra!

Objektum doboz

Címkék: #eb #foci #gera zoltán
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.