Egyéb kategória

VOUS-lányok mackónadrágban: így szurkolunk mi

Ahogy ígértük, a VOUS-lányok Király Gábor-féle mackónadrágban jöttek ma dolgozni. Túlzás lenne azt állítani, hogy ellepték a szerkesztőséget a mackónadrágok, mivel csak két VOUS-lány mutatta meg, mennyire szurkol ma a magyaroknak Portugália ellen.

vous - 2016.06.22.
VOUS-lányok mackónadrágban: így szurkolunk mi

Kedd este biztossá vált: Magyarország bejutott a franciaországi foci-Eb nyolcaddöntőjébe. Akkor arra buzdítottunk titeket, hogy ma menjetek mackónadrágban dolgozni, hogy mindenki lássa, igazi szurkolók vagytok. Szerda reggel a VOUS szerkesztőségébe ketten is mackóban érkeztek. Szerkesztőnk, Nóri és szerzőnk, Emcsi szürke tréningnadrágban szurkolja végig a napot. Természetesen a fotó nem maradhatott el. 

Amíg várjuk a ti képeiteket, nézzétek meg, hogyan királygáborkodnak a VOUS-lányok!

Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.