Egyéb kategória

A nagy sárgadilemma – Így viseljétek a legvidámabb színt a színtípusotokhoz illően!

Nemcsak az irigység, de a vidámság színe is, éppen ezért érdemes a nyári napokon sárga színt csempészni a ruhatárunkba! Ja, és azt mondtam, hogy szinte mindenkinek jól áll? Bizony! Mutatjuk, hogyan!

vous - 2016.06.23.
A nagy sárgadilemma – Így viseljétek a legvidámabb színt a színtípusotokhoz illően!

Vidámságot kívül-belül!

A sárga szín évről évre visszatér a ruhatárba, hol teljesen elfoglalja a gardrób képzeletbeli trónját, hol csak kullog a trendi színek mögött. Az elmúlt évek pasztellhulláma után idén ősszel szinte minden tervező bevette a kollekciójába a kulcsszínt: a sárgát. Tavaszi és nyári ruhák, cipők, kiegészítők egyaránt az irigység színében tündökölnek idén, így nem is kell sokáig keresgélnetek, hogy egy-egy ilyen darabot találjatok. Fontos azonban megjegyezni, ha nem a színtípusotoknak megfelelő sárgát választotok, könnyen mellényúlhattok! Megeshet, hogy míg a citromsárgában ragyogtok, addig a mézsárga sápaszt. De aggodalomra semmi ok: mielőtt beszereznétek a kedvenc darabotokat, Nyaka Dóri, a VOUS stylistja elárulja, melyik színtípus milyen árnyalathoz nyúljon.

Nyaka Dóri

Nyaka Dóri, a VOUS stylistja

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Elvégeztem a főiskolát, majd miután fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. Főállásban 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A Norie Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, és ezek mellett különféle projektekbe hívnak dolgozni. Öltözködéssel kapcsolatos tippjeimért kövessétek a Facebook-oldalamat.

Jöjjön a mivel és a hogyan rész!

A sárga nemcsak azért szerencsés szín, mert vidámságot és energikusságot sugall, de azért is, mert könnyen párosítható szinte bármilyen színnel. A legjobban akkor jártok, ha szürkével, bézzsel és fehérrel párosítjátok, így tutira nőies és finom szettetek lesz. Ha viszont a vagányabb stílust képviselitek, válasszatok farmert, amihez tökéletesen passzol egy feltűnő sárga kiegészítő vagy egy citromszínben pompázó felső. 

Viseljétek bátran csíkossal, pöttyössel, de még leopárdmintával is, a színek hasonlósága miatt ugyanis tökéletesen illik egymáshoz a kettő! Ha minták helyett csak szimplán színekkel vadítanátok meg a külsőtöket, akkor nyúljatok pinkhez, kobaltkékhez és piroshoz – a hatás garantált! 

undefined

Mintásat mintással? Naná! 

Még mindig sokan azt hiszik, mintás felsőt mintás alsóval tilos hordani, így jó hírt hoztunk. Semmi sem tabu, de egy kis odafigyelés nem árt! Egy korábbi cikkemben már megnézhettétek, milyen mintát milyen színekkel és mintákkal ötvözzetek.

Lemaradtatok? Ide kattintva elolvashatjátok!

Tavasz típus 

Ha ti is a tavasz típusú lányok táborát erősítitek, igazi tavaszi sárgát érdemes magatokra csempésznetek. Amivel biztosan nem lőhettek mellé:

  1. kökörcsinsárga
  2. kadmiumsárga

Forrás:
AFP / Europress fotóügynökség

Nyár típus

Azok, akik a nyár típusba tartoznak, válasszanak a pasztellárnyalatok közül. Hajatok és bőrötök színéhez tökéletesen passzolhat az alábbi két szín: 

  1. krémsárga
  2. gyöngysárga

Forrás:
AFP / Europress fotóügynökség

Ősz típus

Az ősz típusú lányoknak fontos megjegyezniük, hogy az őszi nap melegségét visszaadó sárgák közül szemezgessenek. Ezekkel az árnyalatokkal nyerő szettet varázsolhattok:

  1. kobaltsárga
  2. indiai sárga

Forrás:
AFP / Europress fotóügynökség

Tél típus

A tél típusú lányoknak bőrük világos színe miatt szuperül állnak az élénkebb, erősebb árnyalatok. Ti vagytok azok, akik nyugodtan választhattok ezek közül: 

  1. citromsárga
  2. kikericssárga
Liv Tyler tél színtípus divat

Forrás:
AFP / Europress fotóügynökség

Szerezzétek be a legszebb sárgákat!

Forrás:
Vous

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. H&M, 3. Zara, 4. H&M, 5. Stradivarius, 6. Mango, 7. Zara, 8. Zara, 9. Zara, 10. Mango

Ajánlott cikkek