Világ

Cristiano Ronaldo hisztériájától hangos az internet: a magyar–portugál meccs legjobb mémjei

Szedra este tényleg olyan történt a franciaországi foci-Eb-n, amire még álmunkban sem gondoltunk volna. Magyarország–Portugália lejátszotta az Eb eddigi legizgalmasabb meccsét. Ronaldo „Hiszti Kriszti” lett, a magyar válogatott pedig nemzeti hős.

vous - 2016.06.23.
Cristiano Ronaldo hisztériájától hangos az internet: a magyar–portugál meccs legjobb mémjei

Cristiano Ronaldo hisztériája a magyar–portugál meccs alatt sem csillapodott. Mondjuk volt is rá oka, hiszen Gera a 19. percen betalált a portugál kapuba, onnantól egészen a 62. perc végéig ment az adok-kapok. A meccs végül 3:3-as eredménnyel zárult, így Magyarország csoportelsőként jutott a legjobb 16 közé

Ronaldo sértődöttségében a meccs után nem volt hajlandó egy riporter kérdésére sem válaszolni. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón ugyan elmondta a kötelezőt, azonban az újságírók nem tehettek fel neki kérdéseket. Mindezek ellenére – vagy éppen ezért – Ronaldóból sajnos mémgyár lett.

Update: Az M4 Sport információja szerint Ronaldo csak UEFA-nak volt hajlandó nyilatkozni a meccsről:

Háromszor estünk ki az Európa-bajnokságról, és háromszor jöttünk vissza. Nehéz feladatunk volt, de megoldottuk. Persze nem úgy terveztük, hogy csak futunk az eredmény után, de így alakult. Győzelemre készültünk, és arra, hogy az első vagy amásodik helyen megyünk tovább. Végül harmadikként sikerült, de a következő mérkőzésünket már meg kell nyernünk."

A magyar oldalak kifigurázták Ronaldo hisztérikus viselkedését, Hajdú B. István kommentátor mondatai pedig szállóigévé váltak. Királyt és a két gólszerzőt, Dzsudzsákot és Gerát pedig az egekbe emelték (nem véletlenül).

Íme, a szerdai magyar–portugál legjobb mémjei:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek